Annonce
Læserbrev

Debatniveau. Et personligt angreb

Debat: Mit indlæg Dagbladet i forrige uge, hvor jeg refererer til en debat i DR2 Deadline om den muslimske kirkes rolle i det nyligt afsluttede folketingsvalg samt en opfordring til vore indvandrede medborgere om at respektere det danske værdi værdigrundlag, har bragt Niels Ovesen til tasterne, hvor han indleder med et personligt angreb ved at kalde mig en ”plaget mand”. Da jeg har kendt Niels i næsten halvtreds år og ved, at han normalt vejer sine ord på en guldvægt, kan det ikke være en ”finke”, der er røget ham af panden men en velment personlig ”smusker”, hvor han tillægger mig en ”traumatisk diagnose” - ”en plaget mand” for at nedgøre mig som person. Det er bare for lavt! Derfor afholder jeg mig fra kommentere eller forholde mig til hans indlæg, da jeg ikke vil debattere på så lavt et niveau.

Men det er trist, at han ikke kan, tør eller vil forholde sig til, at et fremmed kirkesamfund anpriser to indvandrerkapististke partier, men også den ligegyldige holdning til vort værdigrundlag som visse partier har, som har gjort Danmark til et af verdens mest menneskevenlige og succesrige velfærdsamfund.

Dog vil jeg rose Niels Ovesen for at tage det marxistiske parti Enhedslisten og det republikanske parti De Radikale under sine vinger og forsvare dem! Det bliver de nok glade for.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Eftersøgning i gang i Lemvig Havn

Sport

Billardklub fik ørene i maskinen

Holstebro

Familie på fem i ulykke på Holstebro-motorvejen: Barn indlagt på traumecenter

Annonce