Sport

Debutantmål sørgede for aftenens største jubelbrøl: Det var en kæmpe forløsning

Ilda Kepic skal ikke længere nøjes med at se med fra tilskuerrækkerne. Tirsdag fik hun debut og lavede sit første mål i TTH-trøjen Foto: Morten Stricker

TTH Holstebro havde overhovedet ingen problemer med at nedsable Ringkøbing i lokalopgøret tirsdag aften. Et længe ventet mål og en særdeles sikker straffekastskytte løb med fokus.

Holstebro: Det tog lidt tid, før damerne fra TTH Holstebro kom ud af sit vinterhi.

Efter ti minutter var holdet bagud med et par mål, og det så ud til, at de negative tendenser fra Skanderborg-kampen også var blevet medbragt tirsdag aften.

De tanker blev dog gjort til skamme, og et effektivt angrebsspil fra TTH Holstebro medførte, at holdet hurtigt fik dræbt nogen form for spænding i kampen og til tider tørrede gulv med de chanceløse gæster fra Ringkøbing.

Det største jubelbrøl kom dog efter 57 minutter og 30 sekunder, da Ilda Kepic kunne score sit første mål i TTH-trøjen. Efter en lang skadespause fik hun sin debut i kampens sidste 10 minutter, og hun kunne notere sig for to mål i kampens slutfase.

- Det var virkelig en forløsning at få debut. Det var en rigtig god kamp at komme ind i. Hele holdet spiller jo fantastisk, og det gav en masse ro at komme ind i, og så var det jo bare fantastisk at få puttet et par mål ind, siger Ilda Kepic.

Hun var ikke helt upåvirket, da hun blev bedt om at gøre sig klar af Pether Krautmeyer. Det gav den kriller, som har været så savnet under knæskaden og genoptræningen de seneste måneder.

- Det er lang tid, man er væk fra banen, så man har glemt, hvordan det føles. Jeg var nervøs, men jeg glædede mig også helt vildt. Det var en rigtig god kriller i maven, siger Ilda Kepic.

Kampen i tal

TTH Holstebro - Ringkøbing Håndbold 34-20 (17-9)Håndboldligaen, damer

Stillinger undervejs: 1-3, 4-6, 8-6, 12-7, 17-9, 18-12, 21-14, 24-15, 30-18, 34-20

Mål, TTH: Sarah Stougaard 9, Lærke Christensen 5, Laura Jensen 5, Mathilde Hylleberg 3, Mathilde Neesgaard 3, Emilie Bastrup Bertelsen 3, Kaja Kamp 2, Ilda Kepic 2, Lynn Knippenborg 1, Sofie Brems Østergaard 1

Mål, RKH: Michelle Brandstrup 5, Ida Lagerbon 4, Simone Rasmussen 4, Henriette Hansen 2, Natasha Nolevska 2, Nanna Andersen 1, Arlinda Hajdari 1, Naja Nissen Kristensen 1.

Udvisninger: TTH 1, RKH 3

Tilskuere: 927 i Gråkjær Arena

Sikkerheden selv

Det var ikke kun Ilda Kepic, som fik bidraget til sejren. Langt størstedelen af TTH-holdet bidrog til storsejren på 14 mål, og selvom det var på en billig baggrund, så var der flere gode præstationer iblandt. En af de mest iøjnefaldende var Sarah Stougaard, som scorede ni straffekastmål på ni forsøg. Det lykkedes hende ikke at score i ordinært spil.

- Jeg har aldrig prøvet at score på ni ud af ni straffekast, men vi plejer heller aldrig at få så mange. Pigerne var rigtig gode til at fremtvinge straffekastene, så det var lidt nemmere for mig at lave målene, end det plejer at være, siger Sarah Stougaard.

Som straffekastene blev ved med at gå i mål, steg selvtilliden hos højrefløjen. Det var tydeligt, at hele holdets selvtillid blev øget efter den skuffende indsats i Skanderborg. Et vigtigt udbytte forud for de næste par kampe.

- Vi fik spillet Skanderborg-kampen væk mentalt, og nu er vi bare ovenpå igen og har selvtillid inden de næste par kampe, siger Sarah Stougaard.

Klare forebedringer

Det var ikke kun fløjen, som kunne se store forbedringer i forhold til lørdagens kamp mod Skanderborg. Også Pether Krautmeyer kunne få øje på de steder, hvor holdet havde løftet sig i forhold til den kamp.

- Vi vandt mange flere dueller, end vi gjorde i Skanderborg, og vi var bedre til at komme med større kraft, siger Pether Krautmeyer.

Et af de få skår i glæden var, at Inger Smits måtte udgå med en forstrækning i baglåret. Det er endnu uvist, hvor længe den skade holder profilen ude.

Næste opgave for TTH Holstebro er 16. januar, hvor holdet møder Silkeborg-Voel på udebane.

0/0
Annonce
Lemvig-Thyborøn

Lemvig henter forsvarsspecialist hjem til Vestjylland: - Nu kan jeg endelig kalde mig ligaspiller

Håndbold

Skjern, Skanderborg og Ribe-Esbjerg venter i pokalen

Fodbold For abonnenter

Holdet der har tabt 13-2 og 18-0: Det gør langt mere ondt at tabe 3-2

Sport

Syvende sejr i træk sendte LGF i serie 2

TTH Herrer For abonnenter

TTH og cheftræner skal snakke fremtid inden sommerferien

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent tager tre år i TTH

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Lemvig-Thyborøn

LTH henter tidligere stortalent og en tårnhøj nordmand

Sport

Søvndal om lukning: Det gjorde ondt, men jeg blev også lettet

Annonce