Navne

Dejlige år med fantastiske kolleger

Henriette Dohm Bach har 25 års jubilæum i Vestjysk Bank. PR foto
Henriette Dohm Bachs 25-års jubilæum fejres med en uformel reception for kunder, forretningsforbindelser, venner og kolleger fredag 14. juni.

Holstebro: Privatrådgiver Henriette Dohm Bach har 1. juni 25-års jubilæum i Vestjysk Bank i Holstebro.

- Det har været 25 dejlige år, fortæller Henriette, som alle årene har været i bankens afdeling i Holstebro. - Jeg har nogle fantastiske kolleger og nogle gode og fleksible ledere, som har tillid til os. Der er en høj grad af frihed under ansvar, hvilket i virkeligheden betyder enormt meget for mig, fortæller Henriette Dohm Bach i en pressemeddelelse.

Ifølge Henriette er kontakten med kunderne det allerbedste ved at være rådgiver. - I løbet af mine 25 år i banken, er jeg vokset op sammen med mine kunder. Jeg har fulgt dem hele vejen, så vi kender hinanden og stoler på hinanden. Man bliver glad af at gå på arbejde, når man kan gøre en forskel for sine kunder og være med til at finde frem til de allerbedste løsninger til dem.

Henriette er oprindeligt udlært i Midtbank, eller Handelsbanken, som den hedder i dag, men hun kom til Vestjysk Bank efter tre år. Hun startede i en backup-funktion, men fandt hurtigt ud af, at det var kontakten med kunderne, hun brænder for.

- Jeg har taget ejendomsmægleruddannelsen undervejs og var i en årrække vurderingsdame for Totalkredit samtidig med jobbet som rådgiver. Desuden har jeg været med til at coache mange af de unge rådgivere, som igennem årene er startet i afdelingen.

Mand og børn

Henriette Dohm Bach bor i Holstebro med sin mand Søren Bach og parrets tre piger.

- Mine piger er alle aktive svømmere, og selv om de er ved at være store, prioriterer jeg at være hjemme og sørge for, at vi har en god base, og at alle trives. Det betyder også, at jeg tager mig tid til at træne hver dag. Jeg har altid gået meget op i fitness og yoga, fortæller Henriette. Ud over træningen, rejser og familie og venner, bruger Henriette også en stor del af fritiden på hjælpeorganisationen KidsAid, hvor hendes mand er formand. KidsAids formål er at skabe unikke oplevelser for syge og sårbare børn og unge i Danmark, så de for en stund glemmer deres sygdom.

Henriette Dohm Bachs 25-års jubilæum fejres med en uformel reception for kunder, forretningsforbindelser, venner og kolleger fredag 14. juni fra kl. 13-16 i bankens lokaler i Holstebro.

0/0
Annonce
Portræt

At arbejde med kultur i Brasilien er nærmest som at være med i en modstandsbevægelse

Navne

Danselærer: Jeg er så sindssygt stolt af dem

Portræt For abonnenter

Kristian Skannerups gode idé har sparet jorden for 2,5 millioner ton co2

Navne

Tidligere Struer-borger fylder rundt

Portræt For abonnenter

Direktøren, der vendte tilbage til Vestjylland

Navne

Café Olde efterlyser flere brugere: Men det hjælper nok, når der kommer banko

Navne

Generationsskifte i Mil-tek

Annonce