Annonce
Ulfborg/Vemb

Delebil-firma har succes: Vil indsætte endnu en bil i Ulfborg

Delebil-firmaet Byens Bil har succes i Vemb og Ulfborg. Nu udvides der med endnu en delebil i sidstnævnte. Arkivfoto
Det er på tide, at der kommer endnu en delebil til i Ulfborg, mener delebil-firma.
Annonce

Ulfborg/Vemb: Det har været en bumpet vej for delebils-firmaet Byens Bil at starte forretningen op i Vemb. For to år siden rullede firmaet nemlig sine første delebiler ud i Ulfborg og Vemb. Og mens det efter et år i Ulfborg gik godt - med over 20 udlejninger i hver måned - gik det knapt så godt i nabobyen Vemb, der dengang havde det halve antal brugere.

Dengang overvejede firmaet at lukke ned for delebilen i Vemb.

Men nu - et år senere - ser delebilsfirmaet anderledes lyst på situationen i stationsbyen.

- Vemb-bilen fortsætter med at køre, og det bliver langsomt bedre. Lige på stående fod kender jeg ikke lige antallet af brugere, men den opfylder vores målsætning om at være ude at køre minimum 50 procent af dagene, siger Arne Vestergaard Andersen, indehaver af Byens Bil, der har biler i 18 byer rundt omkring i Jylland.

Annonce

Ulfborg får nummer to

Og mens Vemb-borgerne tilsyneladende har fået øjnene op for delebilskonceptet, så har ulfborgerne ligeledes taget konceptet til sig. Så meget, at delebilsfirmaet nu udvider i byen:

- Jamen det går så godt, at bil nummer to i Ulfborg starter op her om et par uger, siger Arne Vestergaaard Andersen, der oplever større og større efterspørgsel på bilen i Ulfborg.

- Vi har noget, der hedder bilgaranti. Så hvis den normale bil ikke er ledig, sender vi en bil ud. Det har vi gjort ihvertfald en gang i ugen det sidste lange stykke tid, fordi Ulfborg-bilen ikke har været ledig, siger han.

Nu overvejer delebilsfirmaet om, det mon er tid at komme til Holstebro.

- Vi kigger mod Holstebro, og vi er ved at se om vi kan finde samarbejdspartnere. Det kunne for eksempel være en boligforening eller lokale erhvervsdrivende, siger Arne Vestergaard Andersen.

Han håber ligeledes, at også den mobilitetsdebat, der lige nu kører i Vesterhavsklyngen, kan sætte skub i planerne om en dag også at få en delebil derud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Når staten ikke holder loven

Lemvig

Bil ramte motorcyklist

Annonce