Annonce
Kultur

Den første forening som kandidat til Lemvig Prisen 2020

Åbningen af den nye købmandsforretning er en af de ting, Ramme Borger- og Håndværkerforening har stået bag.  Foto: Johan Gadegaard
Ramme Borger- og Håndværkerforening nu blandt kandidaterne

Lemvig: Vi har nu en forening som kandidat til Lemvig Prisen 2020.

Det er Ramme Borger og Håndværkerforening, som er personificeret ved formand Bent Volder Mortensen. Indstilleren er Arne Yderstræde Andersen, Damgårdvej 5 i Dybe.

- Jeg vil gerne indstille Ramme Borger og Håndværker forening til Lemvig Prisen 2020, fordi der er sket en masse ting i Ramme de sidste år og især i 2020 , skriver Arne Yderstræde Andersen.

- Jeg kan nævne landsby-pedeller, nedrivning af misligholdte huse, masser af grønne områder, og ikke mindst alle de frivillige, der har deltaget i opstart af vores nye og flotte købmandsforretning. Jeg tror helt sikkert, de har mange flere ting i støbeskeen , så det bliver endnu bedre lille by at bo i.

Kandidaterne

De indstillede kandidater til Lemvig Prisen 2020:

Caroline Castanie Block, frivillig i kampagnen for oprensning af Høfde 42.

Anne Lund, Kræftens Bekæmpelse, Lemvig.

Niels Kristian Madsen, LOFI.

Ramme Borger- og Håndværkerforening med formand Bent Volder Mortensen.

- Eneste minus er, at jeg syntes der er lidt for mange huse til salg til trods for, vi har en fantastisk god skole her i Ramme og en rigtig god børnehave i Lomborg. Nogle rigtig gode idrætsfaciliteter. Busser og tog fungerer også godt, så der er ingen undskyldning for ikke at flytte hertil.

Arne Yderstræde Andersen fremhæver formand Bent Volder Mortensen:

- Han er god til at trække i de rigtige tråde, har en masse ideer, og mest af alt evnen til at få folk til at udføre det, og han er ikke bleg for at gå forrest, slutter indstillingen.

Det er også din tur til at indstille en kandidat til Lemvig Prisen 2020. Send dit forslag til redaktionen@folkebladetlemvig.dk eller via Vestjysk Banks hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce