Annonce
Holstebro

Den største trussel i pokalsejr var fysioterapeutens saks

Josefine Dragenberg er kommet til fra Randers inden denne sæson, og sin første officielle kamp glemmer hun nok ikke lige foreløbig. Foto: Morten Stricker
Holstebro Håndbold spillede sig sikkert videre i pokalturneringen efter en storsejr mod Aalborg HK fra 2. division. Kampen bød på en situation, som hører til sjældenhederne.
Annonce

Aalborg: Fredag aften bød på en milepæl for Holstebro Håndbold.

Holdet spillede sin første officielle kamp, og den nyformede klub startede ud med en storsejr.

Det lå også i kortene, at det skulle blive til en sikker sejr, da de mødte Aalborg HK fra 2. division.

- Jeg var rigtig tilfreds med måden, vi vandt på. Vi havde respekt for modstanderen, men vi viste, at vi er et langt bedre hold, siger Holstebro Håndbold-træner Pether Krautmeyer.

Han var ikke helt igennem tilfreds med den præstation, som holdet leverede tidligere på ugen, da de besejrede SønderjyskE i en træningskamp. Derfor glædede det cheftræneren, at holdet kom ind med et andet udtryk til dette opgør.

Kampen i tal

Aalborg HK - Holstebro Håndbold 14-40 (7-21)

Pokalturneringen, 6. runde 

Mål, HH: Jenny Carlson 7, Emilie Bastrup Bertelsen 6, Maja Edling Lauritsen 6, Julie Holm 5, Isabella Fazekas Jakobsen 3, Josefine Dragenberg 2, Camilla Pytlick 2, Andrea West Bendtsen 2, Sofie Østergaard 2, Rikke Dahl Nielsen 2, Caroline Svarre 2, Lærke Christensen 1. 

- Der venter os hård modstand i de første kampe i ligaen (hvor holdet møder Esbjerg, Viborg og Odense, red), så det er dejligt, at vi kan gå ind til de kampe med positivitet og en stærk optakt til sæsonen, siger Pether Krautmeyer.

Annonce

En farlig fys

Det var i den grad en forventet sejr, som Holstebro Håndbold kunne notere sig, men kampen bød også på en situation, som de færreste nok havde set komme.

Det så ellers ud til, at alle spillere skulle forlade opgøret uden skrammer, men den mission glippede lige på målstregen.

For da fysioterapeut Rasmus Jørgensen skulle klippe tapen af Josefine Dragenbergs arm gik det ikke helt som planlagt.

- Han klippede hende simpelthen i armen og kom til at give hende et sår. Det synes jeg helt sikkert skal nævnes, siger Pether Krautmeyer med et grin, som indikerede, at Dragenberg nok skal klare sig.

Mere dramatik blev det ikke til, og alle spillere fra fredagens opgør burde være klar til kamp, når Holstebro Håndbold indleder sæsonen 26. august i Esbjerg.


Der venter os hård modstand i de første kampe i ligaen, så det er dejligt, at vi kan gå ind til de kampe med positivitet og en stærk optakt til sæsonen

Pether Krautmeyer, HH-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce