Annonce
Lemvig

Det er ikke uden grund hun er småstresset: Tre koncerter på tre dage i 18b

Der er stadig billetter til koncerten med Signe Svendsen torsdag 23. september i 18b. Arkivfoto: Simon Staun
Spillestedet 18b i Harboøre har tre koncerter på tre dage i denne uge. Der er udsolgt til Jesper Binzer, mens der stadig er billetter til Signe Svendsen og fredagens såkaldte makker-koncert.

Harboøre: Hvis indehaveren af spillestedet 18b i Harboøre, Helle Langer, virker lidt småstresset i denne uge, så er det ikke uden grund: Hun kan nemlig byde på tre koncerter på tre dage.

- Det er koncerter, der er blevet udskudt på grund af corona med det resultat, at de nu ligger tre dage i træk. Så vi har nok at se til i denne uge, men samtidig glæder vi os selvfølgelig også til koncerterne, siger Helle Langer, der har familie og venner i sving med at hjælpe med det praktiske til koncerterne.

Ugens første er Jesper Binzer med band, der spiller i 18b onsdag 22. september. Der er udsolgt til koncerten med den tidligere forsanger og guitarist D-A-D, der i 2017 udgav sit første soloalbum.

Annonce

Torsdag 23. september dukker Signe Svendsen op, der to gange tidligere har spillet hos 18b og denne gang lægger sin efterårsturné forbi spillestedet i Harboøre. Det er stadig muligt at købe billetter til Signe Svendsen-koncerten.

Dobbelt-koncert

Fredag 24. september er der en dobbelt-koncert på programmet - med henholdsvis Solvej fra Fjaltring og Tom Bjerg fra det sydfynske. Tom Bjerg stammer fra Lemvigområdet.

Det er koncerter, der er blevet udskudt på grund af corona med det resultat, at de nu ligger tre dage i træk. Så vi har nok at se til i denne uge, men samtidig glæder vi os selvfølgelig.

Helle Langer, 18b

De dukker begge op med band, og koncerten er en såkaldt makker-komsammen. 18b's makkere er medlem af det, der kan betegnes som en støtteforening for det kulturelle samlingssted i den gamle brugsforening i Nørregade 18b i Harboøre.

Medlemsskabet giver makkerne nogle fordele. De får mulighed for at købe billet til koncerterne to dage før andre, og samtidig deltager de gratis i fredagens makker-komsammen.

- Der er ikke udsolgt til fredagens dobbeltkoncert, så her kan man købe billet, selv om man ikke er såkaldt makker, siger Helle Langer.

Annonce

370 makkere

18b har 370 makkere - der er mange fra lokalområdet, men der er også en hel del, der kommer længere væk fra.

- Vi er stolte af det antal, siger Helle Langer.

Efter halvandet år med corona-restriktioner af forskellig art er der nu blevet normale forhold igen, og dermed har 18b plads til 230 tilhørere til en koncert.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Skal vi bringe billedet af en butikstyv for at hjælpe politiet?

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

For abonnenter

371 DSB-kunder tog toget mellem Esbjerg og Odense uden mundbind - det skulle de aldrig have gjort: Bekymret ansat beretter om magtesløst personale, snyd og stor forvirring

Lemvig For abonnenter

Dejligt med stigende oksekødspriser, men jeg har dem også, fordi jeg kan lide at se på græssende kreaturer

Debat

Mit møde med den smilende københavner

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Ekspert anbefaler mere nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Lemvig

Pandemien gjorde bus-forsøg til en fiasko

Vestjylland For abonnenter

Du vender dig og ser efter dem på gaden, og du spørger ind til lige præcis, hvor høje de er: Kom med på den anden side, og hør historierne fra dem med lidt længere lemmer end andre

Lemvig

Der mangler personale: Kommunen beder de pårørende om hjælp til at give de ældre en god jul

Annonce