Annonce
Erhverv

Der kom alligevel en ny kiropraktor til byen

Den nye kiropraktor i Kiropraktisk Klink Lemvig, Lotte Krogh, mellem de to indehavere Hanne Rytz Rasmussen og Mads Wolthers. Foto: Lars kamstrup
Lemvig Sundhedscenter lukkede med en kiropraktor-klinik - nu har Kiropraktisk Klink Lemvig så udvidet med en ny kiropraktor

Lemvig: Et kort øjeblik troede vi, at der kun skulle være to kiropraktorer i Lemvig, fordi Hanne Thim lukkede sin klinik i Lemvig Sundhedscenter i Søndergade, og hun kunne ikke finde en afløser til at overtage klinikken.

Men sådan gik det ikke. Der er fortsat tre kiropraktorer i Lemvig, fordi Kiropraktisk Klinik i Østergade har ansat en tredje og udvider klinikken.

Kiropraktisk Klinik Lemvig er ejet af Hanne Rytz Rasmussen og Mads Wolthers. Og de har ansat Lotte Krogh, som nu er startet.

Annonce

Lotte Krog kommer fra en stilling i Thisted, hvor hun har været i den uddannelsesplads, man skal have det første år efter uddannelsen. Nu skulle hun videre, og valget faldt på klinikken i Lemvig.

- Jeg havde hørt meget godt om den, og da jeg var på besøg, klikkede det godt mellem os, så jeg er glad for at skulle starte her, siger Lotte Krogh, der bor på Thy.

For hende var det også meget afgørende, at der er tale om en klinik, hvor hun kan samarbejde med to andre kiropraktorer.

- Der skal være et fællesskab, hvor vi kan inspirere og lære af hinanden. Jeg ville ikke bryde mig om at sidde alene med egen klinik, siger Lotte Krogh.

Og det er fremtiden inden for sundhedsvæsnet. Der skal både samarbejder internt i fagområdet, men også gerne tværfaglige samarbejder til.Der skal være et fællesskab, hvor vi kan inspirere og lære af hinanden. Jeg ville ikke bryde mig om at sidde alene med egen klinik

Lotte Krogh, ny kiropraktor i Kiropraktisk Klinik Lemvig.

- Vi var faktisk allerede begyndt at se os om efter en tredje kiropraktor, da vi hørte, at Lemvig Sundhedscenter lukkede. Vi kunne allerede inden da mærke behovet for at blive én mere, fordi vi har travlt, og flere og flere søger hjælp hos en kiropraktor. Når så der blev lukket i Søndergade, var det også helt nødvendigt for os at blive en mere, da vi ellers ikke ville kunne overkomme de patienter, der bor her i området. Og der er langt, hvis en patient skal køre helt til Holstebro for en behandling - og da ikke mindst hvis man bor i Thyborøn, siger Hanne Rytz Rasmussen.

En kiropraktor hænger ikke på træerne, kan man sige, så der var glæde over, at det lykkedes at få ansat Lotte Krogh. På rekordtid er et rum blevet indrettet til hende, så der kan arbejde tre kiropraktorer på samme tid.

- På sigt vil vi også gerne mere tværfagligt samarbejde. Vi kunne udmærket forestille os et samarbejde med en massør eller en fysioterapeut.Men det er ikke lige i morgen, vi får sådan en udvidelse her i huset. Men på sigt, måske. Som sagt er tværfagligt samarbejde vejen frem inden for sundhedsvæsnet,  siger Hanne Rytz Rasmussen.Annonce
Lemvig For abonnenter

Handicappris til Evald Skov Jensen: Hjælper Henrik med at svømme 30 baner

Danmark

Mandagens coronatal: 7146 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Flyttede fra København til Ferring og i fuld vigør: - Jeg egner mig ikke til at sætte mig hen og være pensionist

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Skal vi bringe billedet af en butikstyv for at hjælpe politiet?

Sport

Islandsk EM-målmand til Lemvig-Thyborøn

Lemvig

Soldater og beredskabsfolk skal coronateste i det midtjyske

Ulrik Wilbek kritiserer smitteopsporing: Antallet af selvisolerede eksploderer og risikerer at lukke samfundet

Lemvig For abonnenter

Dejligt med stigende oksekødspriser, men jeg har dem også, fordi jeg kan lide at se på græssende kreaturer

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Kultur

Corona-chok i Lemvig: Julemanden kommer ikke i år...

Vestjylland

Spurgt på gaden: Oplever du, at der stadigvæk er problemer med sexchikane på arbejdsmarkedet?

Ekspert anbefaler nedlukning - lige nu: Omikron vil være dominerende inden nytår

Lemvig

Pandemien gjorde bus-forsøg til en fiasko

Vestjylland For abonnenter

Du vender dig og ser efter dem på gaden, og du spørger ind til lige præcis, hvor høje de er: Kom med på den anden side, og hør historierne fra dem med lidt længere lemmer end andre

Lemvig

Der mangler personale: Kommunen beder de pårørende om hjælp til at give de ældre en god jul

Annonce