Annonce
Lemvig

Der var den forsvundne flise

Den forsvundne flise fra indvielsen af gågaden for 50 år siden lod sig finde i rette øjeblike i kælderen på Lemvig Museum. Foto: Lars Mathiesen, Lemvig Museum
Annonce

Lemvig: Da vi skulle have taget et billede af en af initiativtagerne til gågaden i Lemvig i anledning af 50 års jubilæet, Otto Schumann, aftalte vi, at vi skulle tage billedet ved flisen, der markerede indvielsen for 50 år siden.

Den lå i den ende, hvor Matas nu ligger, huskede vi begge. Men til vores overraskelse måtte vi erkende, at vi ikke kunne finde flisen. Ingen af os havde lagt mærke til, at den var forsvundet, da man lagde ny belægning på gågaden i 2008.

Men hvor var den?

Da undertegnede skulle tage et foto på Lemvig Museum af den gyldne saks fra indvielsen, lød spørgsmålet igen: Hvor er den flise blevet af? Lars Mathiesen fra museet var også svar skyldig.

Men så tirsdag formiddag skulle Lars Mathiesen sætte nogle redskaber på plads i museets kælder. Og hvad faldt han så over? Ja, selvfølgelig: Den forsvundne flise. Der var den, og den lod sig finde på et godt tidspunkt. Nu kan den komme til ære og værdighed her ved 50 års jubilæet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

KIMO: Find nu pengene til høfde 42

Lemvig

Genvalg til Dybe-Ramme

Lemvig

Jesper Andersen sælger Danbolig

Annonce