Annonce
Kultur

"Det bliver det største, der er sket på Slagteriet": Forventer 10.000 mennesker i weekenden

- Det bliver det største, der hidtil er sket på Slagteriet. Der bliver næsten 30 timer med aktiviteter, så det er nu, man bør møde op, hvis man har et forhold eller holdning til Slagteriet, så det kan blive be- eller afkræftet, siger arrangør Kristian Andersen. Pressefoto
Weekendens madfestival vil byde på 30-50 forskellige madretter.

Holstebro: Sting fredag. Anne, Sanne og Lis lørdag. Læg dertil gratis Udkantsrock i Sir-Lyngbjerg. Og alt det andet, som denne oversigt over den kommende weekends begivenheder sikkert har glemt.

Alligevel står Street Food Festival fast på sin ambition: Der skal komme 10.000 besøgende på Slagteriet i løbet af weekenden.

- Det bliver det største, der hidtil er sket på Slagteriet. Der bliver næsten 30 timer med aktiviteter, så det er nu, man bør møde op, hvis man har et forhold eller holdning til Slagteriet, så det kan blive be- eller afkræftet, siger Kristian Andersen fra Holstebro Events, der sammen med Aarhus Mad & Marked står bag madfestivalen.

Det er ikke alt.

- Der kommer ti "food trucks", og der bliver 30-50 forskellige retter. Så om det er indisk, arabisk eller traditionel, dansk mad, så er der noget for enhver smag, siger Kristian Andersen.

- Jeg bliver mødt af mange, som spørger om prisen, men det er en gratis festival, og det er den på grund af vore sponsorer, tilføjer han.

Weekenden indeholder desuden yoga, secondhand bazar og et vinylmarked. Alt afrundes med et sankthansbål søndag, og til den tid skal pladsen på Struervej gerne være besøgt 10.000 gange.

10.000 mennesker lyder som et højt mål, men arrangøren har sine grunde til den ambitiøse forventning.

- En stor grund til, festivalen har fået meget opmærksomhed og også vil trække mange mennesker til i weekenden, er måden, vi har samarbejdet med slagteriets eksisterende foreninger og en lang række andre lokale aktører, organisationer, virksomheder og privat personer. Heksen til vores Sankt Hans bål har en flok elever på Sønderlandsskolen lavet. På den måde har vi lavet en række samarbejder på tværs af byen, som derfor naturligt også vil hjælpe på en samlet markedsføringsplan. Det bliver en stor tre dages byfest i Holstebro, lover Kristian Andersen.

- Vejret spiller naturligvis også en væsentlig faktor i sådan et regnestykke, men vi har mulighed for at rykke indenfor, så man kan spise i tørvejr. På den baggrund er vi også dækket ind, siger han.

Annonce

Det sker

Her er weekendens program på Slagteriet, Struervej:

Fredag

Klokken 16-19: Klatrevæg

16-20: Grafitti Workshop

17-18: Yoga (Kulturdivisionen)

18-21: Åben skatehal

20-22: Live musik

Lørdag

11-16: Vinyl-Marked

11-16: Børne-aktiviteter

12-17: Klatrevæg

13-16: Kreativ workshop

13-17: Trækketure for de mindste

13-19: Åben skatehal

14-18: Street Basket Turnering

16-17: Live musik

17-19: Street Food Banko

20-22: Live musik

Søndag

10-11: Yoga (Udendørs) / 11-16: Secondhand Marked / 11-16: Børne-aktiviteter / 12-15: Ansigtsmaling for børn / 13-16: Kreativ workshop / 13-17: Børne ATV'er / 15-18: Parkour / 15-18: Åben skatehal / 19-20: Sankthans

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce