Annonce
Holstebro

Det dansk-tyske venskab fejres med klassisk musik

Carl Nielsens musik er blandt andet på programmet til kammerkoncerten, oplyser kunstnerisk leder Janne Thomsen, der spiller fløjte til koncerten. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Tirsdag den 24. november klokken 19.30 er der kammerkoncert med dansk-tysk tema i Nørrelandskirken i Holstebro.

I anledningen af det dansk-tyske kulturelle venskabsår 2020, og at det i år er 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark, byder koncerten på musik af dansk og tysk oprindelse i form af blandt andre Carl Nielsen og Beethoven.

Det oplyser musikfestivalen, Klassiske Dage, der sammen med Kammermusikfest Sylt står bag arrangementet, i en pressemeddelelse.

- Carl Nielsen har en særlig plads i de dansk-tyske hjerter i år, fordi han skrev musikken til syngespillet, "Moderne", med den berømte, "Tågen letter". Det værk blev jo bestilt til Genforeningen 1920. Og vi forbliver derved ved Klassiske Dages 2020-tema om fejringen af Beethovens 250 års fødselsdag og 100 året for Genforeningen i det tysk-danske venskabsår, fortæller Janne Thomsen, som er Klassiske Dages kunstneriske leder.

Se koncertprogram og information om billetbestilling på www.klassiskedage.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce