x
Annonce
Lemvig

Det er bare blevet godt

Leder Susanne Kamstrup glæder sig over de fantastiske nye rammer, den store investering har givet.
Børnegården Lemtorp indviet på festlig manér med en lang, lang slange, der dansede gennem alle rum og legepladsen

Lemvig: Lemvig Kommune kunne glæde sig over, at man nu har fået indviet den første af den store dagtilbudsatsning i Lemvig by med en stor integreret 0-6 års institution i begge ender af byen. Børnegården Lemtorp i Østbyen blev fredag indviet, og senere på året følger så indvielsen af en tilsvarende om- og tilbygning i Menighedsbørnehaven i Vestbyen.

11,5 millioner kroner er investeret i at ombygge, modernisere og tilbygge på Børnegården Lemtorp, som nu fremstår i flotte, moderne og tidsvarende rammer, og de blev på behørig vis indviet. Efter de officielle taler dannede alle de rigtig mange deltagere en lang, lang slange, der på bedste "Nu er det jul-manér" dansede genne alle lokaler og legepladsen på en passende hjemmelavet tekst til den gamle melodi, så humøret var højt, da man gik over til det enorme kagebord.

- Jeg glæder mig hver dag og er så glad og godt tilpas, når jeg går gennem lågen og ser vores pædagogiske retning med "Natur, krop, kost og bevægelse". Jeg ser Solvognen, som giver os mulighed for at opleve naturen. Jer ser tarzanbanen. Jeg ser områderne, hvor vi hurtigt skal have gang i biodiversiteten. Jeg ser, hvor frugttræer plantes. Jeg ser, hvor drivhuset skal stå. Og når jeg kommer inden for, ser jeg lyse og hyggelige rum med en blød og dejlig akustik. Jeg ser læringsmiljøer. Jeg ser legemiljøer. Jeg ser børn, der forlængst er i gang med at lege i mindre eller større grupper i vore fine omgivelser, sagde leder Susanne Kamstrup, inden hun gik over til at takke de mange, der har bidraget til det flotte resultat.

Formanden for børne- og kulturudvalget, Henrik Thygesen, glædede sig over det fornemme resultat, kommunen har fået for de 11,5 millioner kroner.

- Vi har fået et tidsvarende hus med et indhold, der passer til denne tids daginstitutioner. Det har været spændende at følge det store arbejde, og det er blevet et fantastisk resultat.

Amanda Christensen er formand for forældrebestyrelsen, og hun glædede sig også over den institution, som børn og forældre nu har fået til rådighed. Og hun havde et nyt kastanjetræ med, som skal erstatte det, der måtte lade livet, fordi der skulle udvides.

- Det er spiselige kastanjer, så det kommer til at passe godt ind i de tanker, der er i Børnegården, sagde hun.

Per Clausen har været arkitekt, og han kunne glæde sig over et byggeforløb, som er forløbet helt fantastisk godt, og hvor udfordringer, der altid er ved et byggeri, er blevet løst.

Han kom også ind på de mange skæve vinkler i nybyggeriet.

- De gør, at man kan tackle mange udfordringer med lyd, sagde han, inden han overrakte to malerier fra håndværkerne.

- De kan så rette op på, at I har fravalgt de mange farver på væggene, lød det.

Udvalgsformand henrik Thygesen førte an i den lange slange af de mange deltagere, som indviede alle rum og legepladsen.
Formanden for forældrebetyrelsen, Amanda Christensen, havde et nyt kastanjetræ med til at erstatte det gamle, som faldt, fordi der skulle skabes plads til tilbygningen.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sammenlægning må udskydes

Kultur

Kirken sender prædiken på video

Annonce