Annonce
Lemvig-Thyborøn

De røde fik bøllebank: - Det gik rigtigt fint med at spille sidelæns, men vi kom slet ikke mod mål

Fire mål på ti forsøg blev det til for Rasmus Porup, som sammen med resten af holdet havde store problemer med det fysisk stærke Århus-forsvar. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig-Thyborøn blev til tider udstillet mod Århus Håndbold. De røde fik ellers en god start, men herefter faldt korthuset helt og aldeles fra hinanden.

Lemvig: Det er meget sjældent, at en kamp udvikler sig som den Lemvig-Thyborøn spillede fredag aften.

Hjemmeholdet holdt Århus fra at score i kampens første 12 minutter, men fik ikke udnyttet den stærke defensive periode godt nok i offensiven, hvor man kun selv præsterede at score tre mål i den samme periode.

Herefter stod der stort set Århus på det hele, og det var som om, at gæsterne blot lige skulle ryste den lange bustur, sådan en fredag aften, af sig. Det endte med en stor sejr til Århus, som til tider udspillede Lemvig-Thyborøn i egen hule.

- Det er klart, at der er nogle ting, som vi ikke er tilfredse med, men vi må anerkende, at vi mødte et rigtigt dygtigt Århus-hold, som simpelthen ikke bekom os særligt godt, og de gjorde os til tider modløse, siger LTH-træner Anders Thomsen.

Han kunne se sit mandskab spille for sidelæns i angrebet og den manglende evne til at skabe målchancer blive fuldstændig udstillet. Havde det ikke været fordi, at Århus stillede med reserverne i de sidste 10 minutter, så kunne det sagtens være endt med et nederlag på 12-13 mål. Rasmus Porup erkendte, at holdet manglede det vigtigste i offensiven.

- Det gik rigtigt fint med at spille sidelæns, men vi kom slet ikke mod mål. Vi finder simpelthen ikke 5. gear før de sidste 10 minutter, siger Rasmus Porup, som kaldte indsetsen for "meget forkrampet"

For det var sådan set ligegyldigt hvilken konstellation, som træner Anders Thomsen forsøgte. Flowet i angrebsspillet var der ganske enkelt aldrig, og det blev tydeligt, at holdet har problemer scoringsmæssigt, når Jonas Langerhuus ikke rammer niveau.

Annonce

Kampen i tal

Lemvig-Thyborøn Håndbold - Århus Håndbold 19-26 (9-12)

Primo Tours Ligaen, herrer

Stillinger undervejs: 2-0, 3-1, 5-2, 6-6, 7-8, 9-12, 9-16, 9-18, 10-20, 12-22, 15-24, 19-26.

Mål, LTH: Jesper Kokholm 5, Rasmus Porup 4, Mark Nikolajsen 3, Jonas Langerhuus 3, Pelle Schilling 2, Nicolaj Spanggaard 1, Jacob Østergaard 1.

Mål, ÅRH: Nikolaj Læsø 5, Emil Jessen 4, Tobias Møller 4, Torben Petersen 4, Lukas Jørgensen 4, Mads Lenbroch 2, Besard Hakaj 1, Anton Laursen 1, Nikolai Vinther 1.

Udvisninger: LTH 1, ÅRH 3.

Tilskuere: 1147 i Arena Vestjylland Forsikring Lemvig.

Stort jubelbrøl

En af dem som kom i aktion, da kampen reelt var tabt, var reservemålmand Nicolai Broe.

Han er normalt tredjemålmand, men da Shadrach Nsoni stadig døjer med sygdom, så blev han smidt for løverne i 2. halvleg.

Det kvitterede han for ved at skabe aftenens største jubelbrøl blandt tilskuerne, da han ved stillingen 9-18 havde flere fremragende redninger på helt frie kontrachancer.

- Det har han tidligere gjort for os, og det var rigtig godt at se. Det betød meget for ham, siger Anders Thomsen.

Hovedpersonen selv skulle skynde sig afsted efter kampen, så han fik ikke lov til at modtage endnu en hyldest til arrangementet efter kampen, hvor han blev kampens spiller.

På vej tilbage

Lemvig-Thyborøn har de seneste opgør været udfordret af skader.

Shadrach Nsoni og Mads Thymann har siddet ude, og så har Christian Holm og Nicolai Pugholm døjet med skader, så de ikke har kunne træne igennem. Alle fire er dog formentligt klar til at træne fuldt igennem i løbet af næste uge.

- Det betyder meget, for så kan vi få skabt et bedre flow i vores træning, og det er vigtigt for at kunne levere på et højt niveau over hele kampen, siger Anders Thomsen.

Næste opgave for Lemvig-Thyborøn er fredag aften, hvor de på udebane møder Skanderborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Skød salut i mindeparken

Annonce