Annonce
Navne

Det har aldrig været kedeligt

Egil Flyvholm, 40 år i  Vestjysk Bank. Pressefoto
Eigil Flyvholm har 40 års jubilæum i Vestjysk Bank.
Annonce

Eigil Skjøtt Flyvholm kan torsdag 16. juli fejre 40 års jubilæum i Vestjysk Bank. Han er i dag servicerådgiver i Kompetence Center Erhverv.

Ud over banken har Ejgil Flyvholm et aktivt liv hjemme i Harboøre. Han er gift med Gitte på 24. år. Sammen har de fire børn mellem 17 og 23 år. Fritiden bruges sammen med familie og venner og som aktiv i både det kirkelige og frivillige liv i Harboøre. Eigil har altid været medlem af FDF – gennem 15 år også som formand for foreningen Harboøre FDF. Han har netop overladt posten til friske kræfter, men hjælper dog stadig med forskellige administrative opgaver.

Annonce

40 lærerige år

- Det har været 40 lærerige og indholdsrige år med en enorm teknisk udvikling, gode kolleger og masser af udviklingsmuligheder og nye arbejdsområder undervejs. Det har aldrig været kedeligt, fortæller Eigil Flyvholm om sit arbejde.


Jeg har været ansat i en tid, hvor det mest moderne betalingsmiddel var checkhæftet, og jeg kan tydeligt huske, hvor stor en begivenhed det var for os alle, da det fysiske dankort blev introduceret.

Eigil Flyvholm, jubilar


- Kunderne brugte banken på en helt anden måde, da jeg startede i 1980. Dengang var der jo nærmest folkevandring hen til banken hver fredag, så man kunne hæve kontanter til weekenden.

- Jeg har været ansat i en tid, hvor det mest moderne betalingsmiddel var checkhæftet, og jeg kan tydeligt huske, hvor stor en begivenhed det var for os alle, da det fysiske dankort blev introduceret. Det er ikke til at forstå i dag, hvor der findes over fire millioner dankort og Visa/Dankort, og hvor der hele tiden kommer nye måder at betale på.

Annonce

Startede i Nordvestbank

Eigil Flyvholm begyndte sin karriere i Nordvestbank i Thyborøn, som banken dengang hed, og var de følgende mange år ansat i bankens daværende afdeling i Harboøre, hvor han begyndte som yngste mand og endte med at være afdelingsleder. I 2006 blev han tilknyttet bankens afdeling i Lemvig, og da banken oprettede en ny afdeling, Kompetence Center Erhverv i Holstebro, søgte han en af stillingerne for at være med til at præge en nystartet afdeling.

- Gennem alle årene har vi haft en rigtig god arbejdsplads. Selv om der indimellem har været omskiftelige tider med en del uro til følge, har der hele tiden været en god stemning og en overlevelsesånd i banken, som jeg har sat stor pris på. Jeg har igennem årene haft mange gode kolleger og føler, at der er en stor respekt omkring hinanden og hinandens kompetencer på trods af forskellige livsopfattelser, siger Eigil Flyvholm

Jubilæet fejres med morgenkaffe for kollegerne i afdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Naturen har det langt bedre end sit rygte

Annonce