Annonce
Sport

Det hele passer sammen for Kececi, som har forlænget sin kontrakt

De kommende tre sæsoner vil Sara Kececi fortsat være at finde på holdkortet hos Holstebro Håndbold. Foto: Morten Stricker
Annonce

Holstebro: Sara Kececi har sat sin signatur på en ny 3-årig aftale med Holstebro Håndbold.

Målvogteren, som kom til TTH i 2018 er efterhånden en af holdets mest rutinerede spillere, og hun har vist sit værd med en redningsprocent på 41 i denne sæson.

Det placerer hende som den andenbedste keeper i ligaen rent statistisk, dog med en del færre afslutninger imod sig end størstedelen af konkurrenterne.

Hun glæder sig især over at være en del af det nye Holstebro Håndbold-projekt, hvor hun kan være med til at sætte et præg.

- Jeg er utrolig glad for at være i klubben. Vi er i gang med at bygge et nyt og spændende projekt op, og jeg er glad og stolt over, at kunne være med til at sætte mit præg på den kultur, vi som hold, er i gang med at skabe. Jeg trives rent sportsligt, hvor jeg synes, jeg får det optimale ud af de minutter jeg får, siger Sara Kececi i en pressemeddelelse.

En anden vigtig faktor har også været, at tingene passer sammen udenfor banen, hvor Sara Kececi er ved at færdiggøre sin kandidat i jura og arbejder hos Advokatfirmaet Smith Knudsen i Holstebro.

- Jeg er enormt glad for mit arbejde ved Smith Knudsen Advokatfirma, hvilket også er en af de klare årsager til, at jeg har valgt at forlænge min kontrakt med tre år, siger Sara Kececi.

Sara Kececi har tidligere spillet i KIF Vejen, Vejen EH, Silkeborg-Voel KFUM, Hadsten håndbold og kan også notere sig landskampe for Tyrkiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Nu kan du kommentere mulig skolefusion

Holstebro For abonnenter

Her er ministerens tre bud: Sådan kan man komme mink-massegrave til livs

Annonce