Annonce
Lemvig

Det kolder forår skubber gudstjenesten

Nees er byen med de mange, blomstrende japanske kirsebærtræer. Det kolde forår gør dog, at blomstringen trækker ud temmelig længe. Arkivfoto: Benny Gade

Nees: I Nees venter de som mange andre steder på, at foråret for alvor skal slå igennem. Menighedsrådet har derfor valgt at skubbe den årlige løvspringsgudstjeneste i håb om, at det vil ramme den tid, hvor kirsebærtræerne blomstrer.

- Vi skulle have holdt det 5. maj, men vi har udsat den til kristihimmelfartsdag torsdag 13. maj, siger Emanuel Fabricius, formand for menighedsrådet i Nees.

Til gengæld håber han, at kirsebærtræerne til den tid vil stå i fuld blomst og at - ikke mindst - der igen er mulighed for at samles og hygge i forlængelse af aftenens gudstjeneste.

Annonce

Dagen vil starte klokken 19 i kirken, hvorefter man følges ad om i Kirsebærhaven, hvor der efterfølgende er fællessang sammen med Gerda og Knud Jørgen Ottesen. Der vil også være mulighed for at købe sushi, kage og kaffe for blot 40 kroner.

- Og skulle vejret alligevel ikke være med os, så trækker vi indenfor i aulaen på Nees Gl. Skole, siger Emanuel Fabricius.

Ved samme lejlighed markerer man, at bassinet i anlægget har fået ny gummimembran og nu igen kan holde tæt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Lemvig

Stak af med båd og trailer

Annonce