Struer

- Det skal helt generelt være fedt at være borger i Struer Kommune

Thomas Maroti Antunes er som ny chef for kultur, fritid og lokalområder i Struer Kommune åben for at eksperimentere og hjælpe initiativer fra alle de frivillige i kultur- og fritidslivet godt i gang. Foto: Frede Stengaard

Ny chef for kultur, fritid og udvikling af lokalområderne ser frem til, at han for alvor kommer i gang med arbejdet i 2019

Struer: 42-årige Thomas Maroti Antunes blev 1. december 2018 ansat som ny chef for kultur og fritid i Struer Kommune, og som noget nyt fik han også ansvar for udvikling af alle lokalområderne.

Efter den første måned ser han nu frem til gøre endnu mere ud af samarbejdet mellem de frivillige ude i alle lokalområderne og Struer Kommune.

- Udgangspunktet er utroligt godt, mener han.

- Jeg har mødt en masse mennesker, der virkelig vil noget, siger han om sit indtryk af kultur- og fritidslivet i Struer Kommune.

- Og det er vigtigt, at vi kan markere os i Struer Kommune med nogle af de helt store begivenheder. Vi skal have et fyrtårn, som alle kan se, siger han.

Men Thomas Maroti Antunes er mindst lige så optaget af hverdagen.

- Det skal helt generelt være fedt at være borger i Struer Kommune, siger han.

Dette er udgangspunktet for hans arbejde.

- Så jeg håber, at folk vil opdage, at vi altid har døren åben, siger han med base på Struer Bibliotek, hvor han står i spidsen for en helt ny forvaltningsenhed i Struer Kommune.

- Jeg har en god stab af medarbejdere, som står til rådighed, når der sker noget. Når folk kommer med en god idé, vil vi altid være klar til at hjælpe dem videre, understreger han, og som udgangspunkt er han åben for at eksperimentere og prøve tingene af - og meget gerne i et samarbejde på tværs af forskellige interesser.

- Jeg vil meget gerne være med til at nedbryde nogle af de siloer, vi har i kultur- og fritidslivet, forklarer han og glæder sig til at være med til at formidle et endnu bedre samarbejde mellem både Struer Kommune og de frivillige i kultur- og fritidslivet og de forskellige kulturinstitutioner.

Så jeg håber, at folk vil opdage, at vi altid har døren åben.

Thomas Maroti Antunes, chef for kultur, fritid og lokalområder, Struer Kommune
0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce