Annonce
Lemvig

Det største råd mangler en enkelt

Der bliver brug for at indkalde til et ekstra valgmøde for at finde den sidste kandidat til menighedsrådet. Arkivfoto: Benny Vejlby
Hove-Hygum-Tørring menighedsråd skal finde en ekstra kandidat fra Tørring
Annonce

Klinkby: Provstiets største menighedsråd er Hove-Hygum-Tørring, der er sammensat af fem personer fra hvert sogn. Menighedsrådet holdt valgforsamling i Alt-i-et huset tirsdag aften, og her lykkedes det næsten at sammensætte et fuldt menighedsråd.

- I Tørring lykkedes det dog kun at få fire valgt samt en suppleant, så her bliver vi nødt til at holde et udfyldningsvalg, siger Anders Mejdahl, der er valgbestyrelsesformand.

Det betyder, at der bliver et ekstra møde 6. oktober, hvor man vil forsøge at finde det sidste medlem fra Tørring - og også gerne en ekstra suppleant.

- Det, tror jeg også, vil lykkes, siger Anders Mejdahl.

Til gengæld blev de nødvendige kandidater fundet i de to andre sogne. I Hove var der genvalg til Christian Mollerup og Bente Haagensen, mens tre blev nyvalgt. Det er Peter Stephansen, Peter Hyldgaard og Svend Allan Sørensen. Som suppleanter valgtes Gitte Vejbæk, Leif Stie Olesen samt Erik Kirkeby Nielsen.

I Hygum var der genvælg til Inger Marie Andersen, Jette Simonsen Lundgaard samt Anders Mejdahl. Nyvalgte blev Elsebeth Tolstrup og Pernille Tvistholm. Sidstnævnte er bosat i Vandborg, men har løst sognebånd til Hygum. Suppleanter blev Jørn Trillingsgaard og Arne Jeppesen.

I Tørring var der genvalg til Karsten Sørensen, Jens Husted Nielsen og Poul Simonsen. Nyvalgt er Anne Hviid Jensen, mens den femte post foreløbigt er ubesat. Det lykkedes dog at udpege en enkelt suppleant i form af Annette Sørensen.

I alt deltog 32 stemmeberettigede i valgforsamlingen i Klinkby.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce