Annonce
Holstebro

DGI og Holstebro Kommunes familiekoncept ruller videre - ti nye familier søges

DGI og Holstebro Kommunes Familie-Fælleskab-Fritids-projekt er blevet rigtig godt modtaget af deltagerne. Den 10. september håber man at indlede et nyt forløb med ti familier. Foto: Jens Hasse
Syv idrætsuvante børnefamilier i Vinderup fik i foråret motion, sund kost og nye bekendtskaber ind i deres hverdag. Nu fortsætter projektet Familie-Fællesskab-Fritid i Ulfborg.

Holstebro: Projekt Familie-Fællesskab-Fritid, som Holstebro Kommune og DGI Vestjylland med støtte fra Sundhedsstyrelsen står bag, henvender sig især til idrætsuvante familier, der ikke har netværk og sociale relationer via foreningslivet.

Familien Stabel var en af familierne i Vinderup, og far Jens fortæller.

- Dette projekt har hele pakken, og det har været helt fantastisk for os. Vi kan tage direkte fra arbejde til dette forløb, som indeholder både motion og aftensmad. Vi glæder os hver gang, vi skal afsted, og vi går derfra med et smil hver gang, siger Jens Stabel i en pressemeddelelse fra DGI.

Jens og resten af familien var i foråret en del af et 18-ugers forløb i Vinderup, og til september er det familier i Ulfborgs tur til at blive hjulpet godt på vej.

Annonce

Ti nye familier

Tirsdag den 10. september er man klar til at tage imod ti nye familier på Vestjydsk Fritidscenter i Ulfborg, hvor familierne skal mødes hver tirsdag. Derfor søger Holstebro Kommune og DGI Vestjylland nu efter ti familier, der kunne tænke sig at være med i projektet.

Forløbet kører frem til den 28. januar, og familierne deltager helt gratis i projektet.

Baggrunden for projektet Familie-Fællesskab-Fritid er Holstebro Kommunes status som visionskommune i samarbejde med DGI og DIF. Formålet er at få flere til at bevæge sig samt understøtte foreningslivet i at skabe gode rammer for bevægelse. Familie-Fællesskab-Fritid er støttet af Sundhedsstyrelsen, og der er derfor fokus på anbefalinger fra netop Sundhedsstyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Sløjfer strandbeskyttelsen ved havne

Kultur

Harboøre har en ægte "jule-vej"

Struer For abonnenter

SSP om ny indsats: - Man er så provokerende i sin adfærd, at det er fuldstændig ligegyldigt, om det er politiet, der kommer, eller ej

Annonce