Annonce
Sport

Dina bryder med promotor: Jeg ser frem til det næste kapitel i min karriere

Foto: Morten Stricker
Efter fire år under den tyske boksepromotor Team Sauerland, går verdensmester Dina Thorslund nu en anden vej.
Annonce

Struer: Det har sådan set ligget lidt i kortene, at samarbejdet med Team Sauerland ikke kom til at vare for evigt.

Over de seneste måneder har der flere gange lydt kritiske røster overfor den tyske boksepromotor og derfor har det bare syntes som et spørgsmål om tid, før der kom den melding, som Sauerland mandag eftermiddag udsendte i en pressemeddelelse. Parterne er blevet enige om at gå hver til sit.

- Vi har haft et langt og succesfuldt samarbejde med Dina, som gjorde hende til ungdomsverdensmester, Europa- og verdensmester. Efter diskussioner med Dina og hendes team har vi dog besluttet at frigive hende fra sin kontrakt. Vi ønsker Dina held og lykke i sin karriere. Vi har samtidig bevaret en mulighed for at arbejde sammen med Dina i fremtiden, hvis der skulle opstå en passende anledning, siger Nisse Sauerland i en pressemeddelelse.

Thorslund skrev under med Team Sauerland i 2015, hvor hun debuterede i december i Brøndby Hallen. Siden er Struer-bokseren gået hele vejen til verdensmester i superbantamvægt.

- Jeg vil gerne takke alle på Team Sauerland for alt deres hårde arbejde og støtte gennem årene. Selvom jeg nu går i en anden retning, forbliver jeg taknemmelig for den rolle, de spillede for at gøre mig til verdensmester. Vi går fra hinanden på god fod, og jeg ser frem til det næste kapitel i min karriere, siger Dina Thorslund i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Rykkede ud til brand i skorsten

Lemvig

Fiskeren: Vi mærker ikke giften

Annonce