Sport

Struer-bokser opsiger samarbejde med manager, som gemte på uhyggelig hemmelighed

Smilet hos Peder Forsman (nummer tre fra højre) var stort, da Dina Thorslund forsvarede sit VM-bælte tilbage i januar. Nu er han ikke længere manager for bokseren. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Ekstra Bladet står bag en uhyggelig afsløring af boksemanager Peder Forsman – tidligere Peder Hougaard Knudsen – og hans fortid. Ifølge avisen er Dina Thorslunds mangeårige manager dømt i en af Danmarkshistoriens mest omfattende voldtægtssager.

Struer: Boksepromotoren Peder Forsman, der i flere år har været manager for Dina Thorslund, har gemt på en uhyggelig hemmelighed.

Ifølge Ekstra Bladet er managerens oprindelige navn Peder Hougaard Knudsen, og det er under dette navn, at han ifølge avisen i 2004 blevet dømt til syv års fængsel for otte voldtægter mod syv piger. En fortid, man ikke var bekendt med hos Dansk Professionelt Bokse-Forbund, hverken da man tildelte ham managerlicens eller promotorlicens.

- Peder ringede mig op i fredags og fortalte, at forhold om hans fortid var kommet til Ekstra Bladets kendskab. Han fortalte mig, han havde siddet i fængsel syv år og var uskyldig dømt for voldtægt. Men jeg kender intet til, han efterfølgende har skiftet navn, fortæller Jesper D. Jensen, formand for Dansk Professionelt Bokse-Forbund, til Ekstra Bladet.

Afsløringen kommer som en overraskelse for bokseforbundet, der ikke havde haft nogen fornemmelse om Peder Forslunds fortid.

- Der står ikke i vores reglement, at man skal fremlægge en straffeattest, når man søger promotorlicens. Men det er klart, at vi nu skal drøfte i bestyrelsen om man skal fremvise en straffeattest, når vi udsteder en promotorlicens, siger Jesper D. Jensen.

Ingen kommentar

Flere centrale kilder fortæller, at Dina Thorslund og hendes promotor Nisse Sauerland, som følge af afsløringerne har opsagt samarbejdet med Peder Forsman med øjeblikkelig virkning.

Dagbladet har været i kontakt med Peder Forsman, som ikke har ønsket at kommentere sagen overfor avisen. Peder Forsman har heller ikke ønsket at kommentere sagen overfor Ekstra Bladet.

Trods gentagne forsøg torsdag formiddag er det ikke lykkedes at få en kommentar til sagen fra Dina Thorslund. Bokseren fra Struer er i gang med forberedelserne til hendes næste titelkamp mod australske April Adams, som skal bokses i Danmark inden sommerferien.

0/0

Tophistorier

Annonce
TTH Herrer For abonnenter

Fra pløjemark til pokalbejler: - Det var svært at skaffe penge, når man kom vest for Ringvejen

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Tumblere havde stor succes til DM

Tophistorier

Sport

Verdensholdet er tilbage i det vestjyske

TTH Damer For abonnenter

Krautmeyer: - En succes har sæsonen vel ikke været

TTH Herrer

Sønderjysk stortalent står på ønskesedlen i TTH

Annonce