Annonce
Sport

Dina skifter til international promotor: Jeg er enormt spændt på at tage det næste skridt i min karriere

- Dinas karriere til dato taler for sig selv. En ubesejret verdensmester i to vægtklasser med en massiv fremtid foran sig, siger Richard Schaefer, der er præsident for Probellum, om aftalen med Dina Thorslund. Arkivfoto: Morten Stricker
Boksekarrierens næste skridt skal tages i selskab med promotoren Probellum, som tirsdag har offentliggjort Dina Thorslund som næste bokser i stalden.

Struer: I bokseringen tager Dina Thorslund selv slagsmålene, men udenfor har den dobbelte verdensmester fra Struer behov for at have kyndige folk omkring sig.

Folk, der kan hjælpe med alt det organisatoriske omkring at arrangere de store boksestævner. Derfor er det heller ikke uden en hvis tilfredshed, at Dina Thorslund tirsdag har kunne offentliggøre en aftale med den internationale promotor-virksomhed Probellum.

- Probellum har på kort tid sat et stort aftryk og jeg ser virkelig frem til at arbejde tæt sammen med deres talentfulde team, mens jeg stræber efter at opnå yderligere succes, fortæller Dina Thorslund i en pressemeddelelse.

Annonce

Aftalen skal bane vej for både sportsligt og økonomisk attraktive kampe i fremtiden for den 28-årige bokser, der er ubesejret i 17 kampe siden den professionelle debut i 2015.

- Jeg er enormt spændt på at tage dette næste skridt i min karriere, siger Dina Thorslund.

Taler for sig selv

Probellum er en relativ ny spiller på den internationale boksescene, men med store ambitioner. Ifølge avisen Sunderland Echo rækker promotoren blandt andet ud efter de store markeder i USA og Storbritannien og har på kort tid opbygget en stald med flere stærke boksenavne i.

Her er glæden over aftalen med Dina Thorslund ikke mindre.

- Dinas karriere til dato taler for sig selv. En ubesejret verdensmester i to vægtklasser med en massiv fremtid foran sig, siger Richard Schaefer, der er præsident for Probellum.

- Vi er glade for at gøre Dina til det nyeste medlem af Probellum-familien, og vi ser frem til, hvad der uden tvivl bliver en spændende rejse.

Hvornår Dina Thorslund næste gang skal i ringen er endnu uvist. I krogene bliver der snakket om en kamp i Gråkjær Arena til foråret, men dette har endnu ikke kunne bekræftes hos Dina Thorslunds bagland.

Thorslund var senest i ringen i november, hvor hun med et knockout af mexicanske Zulina Munoz forsvarede sin WBO verdensmestertitel i bantamvægt. Hun er også regerende verdensmester i superbantamvægt.

Annonce
Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Lemvig For abonnenter

Frivillige sidder klar: Tingene skal laves i stedet for at blive smidt ud

Sport

Direktør trækker i trøjen igen og gør comeback på håndboldbanen

Lemvig

Nu kan du blive coronavaccineret i Thyborøn

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Dall: Messerschmidt skal æde skovsneglen

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Annonce