Struer

Dina Thorslund bliver ambassadør for Broen

Broen Struers bestyrelse og Struer-bokseren Dina Thorslund ser frem til et godt samarbejde. Dina Thorslund er Broen Struers første ambassadør. Pressebillede

Broen i Struer - der støtter socialt udsatte børn og unge med kontingent til f.eks. idræt - har fået Struer-bokseren Dina Thorslund som ambassadør. Hun har flere idéer til, hvordan hun kan medvirke til at synliggøre Broen.

Struer: - Vi har konstant brug for synliggørelse og støtte, så derfor er vi glade for, at Dina Thorslund har sagt ja til at være ambassadør for os, fortæller Karin Houmann, der er formand for Broen i Struer.

Broen har lokalforeninger over hele landet, og organisationen støtter socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt og andre fritidsaktiviteter.

Struers boksedronning Dina Thorslund er den første ambassadør i Broen Struer, og hun er nøje udvalgt af bestyrelsen.

- Hun er en energisk, ung kvinde, og vi er sikre på, at hun bibringer organisationen noget nyt og frisk, siger Karin Houmann.

Broen har behov for at være synlig på flere fronter. Dels skal der samles nogle penge ind fra forskellige sponsorer og eventuelt støttearrangementer, så Broen har penge at dele ud af. Og dels skal målgruppen - de socialt udsatte børn og unge og deres forældre - være klar over, at en støttemulighed som Broen findes. Begge dele kan Dina Thorslund formentlig medvirke til.

- Hun kan via sin sport være med til at synliggøre Broen, så det ikke er forældrenes pengepung, der afgør, om barnet kan deltage i foreningslivet, siger Karin Houmann.

Broen tog den første kontakt til Dina Thorslund først på året i forbindelse med de frivilliges nytårskur i Struer, hvor Dina Thorslund blev Årets Idrætsnavn, og nu foreligger der så en konkret aftale.

Broen på landsplan og i Struer

Broen har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt og andre fritidsaktiviteter.

Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv.

Det foregår i lokale foreninger og klubber med sport, spejder, teater, musik eller andre aktiviteter for børn og unge som omdrejningspunkt.

Broens lokalforeninger hjalp i 2017 cirka 4800 børn og unge til en meningsfuld fritid i stærke fællesskaber - omkring 100 af dem fik støtte fra Broen Struer.

Et godt formål

- Jeg sagde med det samme ja til at blive ambassadør for Broen - de støtter er jo et godt formål, fortæller Dina Thorslund.

Hun kunne godt forestille sig at deltage i arrangementer til fordel for Broen.

- Jeg har sagt til Broen, at de må udnytte mig i den udstrækning, det kan passe ind i mine andre gøremål, siger Dina Thorslund.

Hun har allerede to konkrete idéer til, hvordan hun kan hjælpe Broen.

Hun vil oprette en Facebookside til Broen.

- Facebooksiden skal primært henvise til Broens hjemmeside, hvor der ligger en række informationer om Broens arbejde. Det vil selvfølgelig være godt, at Broen Struer også er til stede på de sociale medier og på den måde når ud til flere, siger Dina Thorslund.

Den anden idé hører hjemme i den mere kunstneriske afdeling. Kunstneren Quang Fleuret fra Herning har malet et billede af Dina Thorslund, der blev solgt i begyndelsen af året til brødrene Vestergaard fra Struer Event og vognmandsfirmaet Bjarke Vestergaard for 25.000 kroner - penge, som Dina Thorslund efterfølgende donerede til ungdomsarbejdet i Struer Amatør Bokseklub.

Der er blevet lavet en mindre plakat af maleriet af Dina Thorslund, og det skal nu sælges på en auktion til fordel for Broen Struer. Der er endnu ikke sat dato på auktionen.

0/0
Annonce
Erhverv For abonnenter

Først tabte de selv 85 kilo - nu har de hyret manden bag til hele virksomheden

Struer

Skoleelever fejrede det nordiske samarbejde

Struer For abonnenter

Han glæder sig til at udvikle Struer Energi Park

Kultur

- Der er et eller andet specielt, der binder klubbens medlemmer sammen

Struer For abonnenter

Det mener vælgere om valgkampen - indtil nu

112

Mand fundet død ud for Venø

Struer For abonnenter

Signe blev ramt af stress i skolen: Jeg overvejede, om det var det hele værd

Byens Bedste

Se lørdagens store show: De blev kåret som Byens Bedste

Struer

Flere og flere melder sig syge

Annonce