Annonce
Sport

Dina valgte at takke nej til vaccinen og fortryder ikke - heller ikke efter hun er blevet smittet

- Det der sådan set irriterer mig mest, det er timingen, fordi der kun er fem uger til min VM-kamp. Den kunne godt have været bedre, siger Dina Thorslund. Arkivfoto: Morten Stricker
Timingen er ikke den bedste med kun fem uger til VM-kampen mod Zulina Munoz, men ellers vil Dina Thorslund ikke beklage sig over at være blevet smittet med coronavirus. Og det har i hvert fald ikke fået bokseren til at fortryde, at hun selv har fravalgt at lade sig vaccinere.

Struer: Da historien om, at Dina Thorslund var blevet smittet med coronavirus onsdag eftermiddag, nåede flere medier, stillede mange sig selv det samme spørgsmål:

Hvorfor er en verdensmester i boksning med en stor kamp på vej, ikke vaccineret? Dina Thorslund forstår godt det spørgsmål og svarer gerne alle der stiller det.

- Det er et valg, jeg har truffet. Jeg stoler mere på mit eget immunforsvar end på en vaccine, der er udviklet på så kort tid mod en sygdom, som vi endnu ikke ved ret meget om, fortæller Dina Thorslund.

Annonce

Et valg, som hun på ingen måde har fortrudt her på bagkant, til trods for at hun nu sidder i isolation hjemme i privatboligen.

- Jeg har ikke noget imod, at mange vælger at blive vaccineret, det må folk helt selv bestemme. Men jeg stoler bare helt og aldeles på, at min krop nok skal kunne klare at blive smittet, og det er jeg tværtimod kun blevet bekræftet i, fordi jeg ikke - i hvert fald indtil videre - er særligt hårdt ramt, forklarer bokseren.

Timingen er værst

Hun sammenligner det selv med en mild influenza, lidt hovedpine, snottet og lidt mere træthed end normalt. Men ikke værre, end at hun til en hvis grad kan passe træningen hjemmefra.

- Det, der sådan set irriterer mig mest, det er timingen, fordi der kun er fem uger til min VM-kamp. Den kunne godt have været bedre, siger Dina Thorslund.

Hun kan løbe, cykle og træne både fysik og kondition hjemmefra, så formmæssigt burde sygdommen ikke sætte hende alvorligt tilbage - med det forbehold at den ikke begynder at udvikle sig i en dårligere retning.

Til gengæld er det en udfordring, at nogle af de planlagte sparringer med andre boksere, har måttet aflyses.

- Det er nok især sparringerne, som bliver slemme at undvære. Jeg kan skyggebokse lidt herhjemme, men i forhold til den tekniske træning er det ikke det samme som at sparre med et andet menneske, forklarer Dina Thorslund.

Annonce

Tror på kort forløb

De første symptomer på coronavirussen mærkede Dina Thorslund tirsdag, og står det til verdensmesteren, så kommer de ikke til at vare længe.

Hun føler sig allerede i bedring og tror derfor på et kortere sygdomsforløb.

- Ham, jeg lige er blevet smittet af, han var allerede frisk igen i går (onsdag, red.), så hvis jeg kan tage det som en rettesnor, så er jeg også frisk igen om et par dage, siger Dina Thorslund.

Andre ville nok blive stresset af sådan et benspænd midt i optakten til en stor kamp med VM-titler og mange penge på højkant. Men det ligger for det første ikke rigtig til Dina Thorslunds personlighed, og så er hun for det andet heller ikke uvant med lidt forhindringer på vejen.

- Der er næsten altid et eller andet. Faktisk har jeg flere gange været syg under forberedelserne til mine kampe, så det er ikke så nyt igen, fortæller Dina Thorslund.

VM-kampen mod mexicanske Zulina Munoz bokses lørdag 13. november i Sydbank Arena i Kolding og vises på TV2 Sport.

Jeg stoler mere på mit eget immunforsvar end på en vaccine, der er udviklet på så kort tid mod en sygdom, som vi endnu ikke ved ret meget om.

Dina Thorslund.
Annonce
Lemvig

Tag kandidattesten her

Kultur For abonnenter

Museet kan godt blive hvor det: Bjergbanen skal køre gennem den nye museums-bygning

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om politi og trafik her

Danmark

Fredagens coronatal: Yderligere 1270 er testet positive for corona

Annonce
Annonce
Annonce
Lemvig

Orla Østerby er væk - men det tyder alligevel godt for de konservative

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Lemvig

Analyse: Socialdemokraterne mangler stemmeslugerne, og hvem er det så, der skal tage pladserne i byrådet

Lemvig

Analyse: Der ligger et hårdt pres på SF-formanden hvis man skal bevare to mandater

Lemvig

Nu har kunderne noget at snakke om i dag: Købmandens vælgermøde blev en succes

Leder For abonnenter

Vi ved stadig ikke, om statsministeren kan stilles til ansvar i minksagen - men nu ved vi, at ministeriet kæmpede for at redde hendes og regeringens politiske liv

Sport For abonnenter

Nadja og Joe Joe drømmer om guld og store kampe - lørdag står den på landskamp for de to lokale boksere

Lemvig

Hvordan kan det lade sig gøre, at Venstre fik klart flertal i byrådet, når partiet fik under halvdelen af stemmerne

Navne For abonnenter

Landmandssønnen fra Borbjerg brugte 110.000 kroner på at blive uddannet butler: - Det er jo bare et ganske normalt arbejde

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Struer For abonnenter

Laurs er villig til at betale prisen: - De sendte min kone ud af landet, så fra på søndag er jeg tysker

Lemvig For abonnenter

Beboer på Borumvej vil have cykelstien flyttet tilbage: Der er flere fordele ved cykelsti på nordsiden ad Fabjergvej

Lemvig

Nu stiger smitten i Lemvig Kommune - syv tilfælde samme dag

Annonce