Annonce
Debat

Dine argumenter taler jo FOR en 2+1 landevej

Foto: Morten Stricker

Læserbrev: Kristian Larsen, Struer, havde lørdag den 17. et læserbrev her i avisen, vedrørende vejstrækningen mellem Holstebro og Struer. Overskriften lød : "Nej tak til 2+1 landevej".

Denne overskrift undrede mig meget, da alle dine argumenter netop talte for en sådan løsning.

Jeg synes, lige som du, at hastigheden på 80 km/t er fin nok, hvis der bare er muligheder for at overhale alle de køretøjer, som kører langsommere. Det vil uden tvivl dæmpe de gemytter, som i dag lader sig irritere over at ligge bag en langsomkørende, som enten ikke må eller ønsker at køre 80 km/t.

Annonce

Overhalingsmulighederne vil med garanti reducer de hasarderede overhalinger, som du jo også beskriver.

Da strækningen fortsat vil være en landevej kan der nemt foretages både til- og frakørsler, hvor det måtte være ønskeligt, præcist som det er i dag.


Overhalingsmulighederne vil med garanti reducer de hasarderede overhalinger, som du jo også beskriver.Det kan tydeligt aflæses i din tekst, at du ikke er interesseret i at køre stærkt, eller måske endda slet ikke 80 km/t, men så har du jo muligheden for at blive i den højre bane sammen med lastbiler og busser. Det ændrer ikke på de fakta, som gør, at en 2+1 vej vil være væsentlig mere fremtidssikker for alle vejens brugere.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce