Annonce
Holstebro

Dommer smækker dørene i: 21-årig sigtet for voldtægt i skov

Arkivfoto: Morten Stricker.
Den 21-årige er først blevet anholdt fredag formiddag kort før klokken 10, og politiet er derfor kun i gang med de indledende skridt i efterforskningen.

Holstebro:  En 21-årig mand er blevet sigtet for at have voldtaget en kvinde i et skovområde i perioden mellem klokken 22 og 23:30 onsdag den 9. juni.

Det kom frem, da den 21-årige fredag eftermiddag blev fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling ved retten i Holstebro. Kravet blev fulgt, og den sigtede endte med at blive varetægtsfængslet i 14 dage.

Ifølge sigtelsen har den 21-årige blandt andet tvunget kvinden til at give ham oralsex - ganske som han har presset fingre op i hendes skede, mens kvinden var så påvirket af alkohol, at hun ikke var i stand til at give samtykke til seksuelt samvær.

Annonce

Da det drejer sig om en sædelighedssag, og politiet endnu ikke er langt i efterforskningen, begærede anklager Ulrik Panduro dørene lukket:

- Der er stadig undersøgelser, der skal foretages og en del vidner, der skal afhøres i sagen, forklarede han.

Fremstod rolig

Den 21-årig var først blevet anholdt fredag formiddag kort før klokken 10, og politiet er derfor kun i gang med de indledende skridt i efterforskningen.

Inden dørene blev lukket til retsmødet, nægtede den 21-årig sig dog skyldig i voldtægt, ganske som han lod forstå, at han gerne ville svare på spørgsmål i sagen:

- Hellere end gerne, lød det fra den sigtede, der var iført grå joggingbikser, sort T-shirt og sorte gummisko - og som fremstod særdeles rolig, da sigtelsen mod ham blev læst op.

Strafferammen for voldtægt går op til otte års fængsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Debat For abonnenter

Det er en floskel, men den tæller også efter Eriksen i Parken: Der er ikke noget, der er så skidt, det ikke er godt for noget

Annonce