Annonce
Ulfborg/Vemb

Dorthe sagde sit job op: Nu vil hun heale og tale med dyr og mennesker

Dorthe Flak fra Ulfborg har startet egen virksomhed med fokus på kommunikation og terapi for mennesker og dyr. Foto: Jan Briks
Dorthe Flak har kastet "det kedelige kontorarbejde" til side til fordel for en fuldtidskarriere som alternativ behandler. I hendes virksomhed vil hun behandle både mennesker og dyr.

Ulfborg: Dorthe Flak drev for to år siden egen webshop med rideudstyr. Men hun kørte træt i det og solgte webshoppen. Træt, kørte hun også i det kontorarbejde, hun fik efterfølgende. Men nu har hun fundet sin rette hylde og er igen sprunget ud som selvstændig - denne gang med et alternativt behandlingssted, som hun driver på hjemmeadressen vest for Ulfborg.

Drømmen har været mange år undervejs.

- Jeg har bare ikke turdet springe ud i det - har nok været for usikker. Men nu har jeg gjort det, siger Dorthe Flak, der mandag åbnede dørene til sin nye virksomhed, Dortheflak.dk.

Kropsterapi med zoneterapi, samtaler med healing, magnetfeltsterapi, telepati og healing af dyr og træning af heste og kurser og foredrag står på menuen på behandlingstedet.

- Det er både behandling af mennesker og dyr, forklarer hun.

Annonce

Vil tale med dyr

Dorthe Flak er nemlig det, hun selv vil kalde hestehvisker. Og har ifølge eget udsagn en evne til at kommunikere med dyr telepatisk.

- Det kræver, at man har ro på sig selv og kan "zoome" sig ind på dyret. Så stiller man spørgsmål til for eksempel, hvordan dyret har det - om hesten vil sælges, eller der er noget, den vil, at der skal laves om, siger hun.

Og selvom videnskaben har vanskeligt ved at bevise, at telepatien, som Dorthe Flak kan udøve, rent fysiologisk kan lade sig gøre, så er hun overbevist om, at kommunikationen med dyrene virker:

- Enten får man det, dyret kommunikerer, ind i hovedet i form af billeder, følelser eller direkte ord. Det kan være, at hesten fortæller, at den har brug for en pause, eller at den fryser om natten, siger Dorthe Flak, der er igang med at skrive en bog om kommunikation med mennesker og dyr.

Et voksende marked

Til at begynde med, er det dog de to-benede klienter, der er det primære fokus - hvor kropsterapi og healing spiller en vigtig rolle:

- Jeg håber at kunne komme ud på virksomheder og behandle de ansatte fast en dag i ugen, siger Dorthe Flak, der i dén grad mener, at der er et marked for både terapien og telepatien.

- Jamen, om fem år er det da forhåbentlig meget større, og så kører jeg ikke så meget ud til folk mere - så foregår det hele her på adressen, siger hun.

Og det er noget, der virker, mener hun:

- De alternative behandlingsformer kan noget andet. I stedet for at zoome sig ind på én ting - er det behandling hele vejen rundt, siger hun.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Lemvig

"Drive-in Jesus" på flyvepladsen

Annonce