Annonce
Fodbold

Dramatisk weekend venter i seriebolden

Lemvig GF står til at skulle spille playoff-kamp om oprykning til serie 1. For andre nordvestjyske serieklubber handler sidste spillerunde om ren overlevelse. Foto: Morten Stricker
Sidste spillerunde i serie 2, 3 og 4 byder på tætte opgør om både oprykninger og ikke mindst om at undgå nedrykning. Her er de tre største dramaer i nordvestjysk seriefodbold.

Nordvestjylland: Banerne er våde, og det bliver sværere og sværere at holde varmen, for de seriefodboldspillere, der endnu ikke er gået på vinterpause.

I weekenden venter årets sidste spillerunde, og flere steder i det nordvestjyske er der spænding helt frem til sidste fløjt. Således venter der spillere, trænere og publikum et par højdramatiske kampe, både fredag, lørdag og søndag.

Tæt overlevelseskamp

Før sidste spillerunde er det tæt i bunden af serie 3, pulje 31, hvor Linde Boldklub ligger på den playoff-givende tredjesidsteplads med 12 point, mens Lidenlund og Holstebro Boldklub ligger til nedrykning med 11 point hver.

HB møder fredag aften Thyborøn på hjemmebane, mens Lidenlund lørdag skal på besøg hos RLK og Linde samtidigt spiller hjemme mod Mejrup.

Playoff til serie 1

For Lemvig GF vil et enkelt point være nok til at sikre en playoff-kamp om oprykning til serie 1, når holdet lørdag eftermiddag besøger Hurup.

Lemvig ligger før sidste runde på andenpladsen, men jagtes af både Højslev Station og Hurup, så et pointtab kan omvendt blive dyrt.

Tvis eller Harboøre?

I serie 4, pulje 58, der er en ren nordvestjysk pulje, kan både Tvis og Harboøre nå at slutte på andenpladsen efter Herrup og dermed spille sig til en playoff-kamp om oprykning.

Tvis ligger i førersædet og er samtidigt bedst indbyrdes af de to hold, så et enkelt point i lørdagens udekamp mod allerede nedrykkede Struer-Humlum vil være nok. Taber Tvis den kamp, vil Harboøre til gengæld have alt at spille for i søndagens udekamp mod Thyholm - hvor en sejr i så fald vil give dem muligheden for at spille om en oprykning til serie 3, hvor de evige rivaler fra Thyborøn befinder sig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Minister afkræves svar om Høfde 42

Lemvig

Ekstra penge til turistarbejde

Annonce