Annonce
Lemvig

"Drive-in Jesus" på flyvepladsen

Brian Christensen, der er præst i Lemvig Bykirke, håber at samle omkring 150 biler på flyvepladsen lørdag aften. Arkivfoto: Benny Gade
Arrangementet "Jesus i West" bliver i år ændret til et drive-in arrangment for at få plads til flere deltagere
Annonce

Rom: Flere kirkelige organisationer er gået sammen om at holde en særlig "Drive-in Jesus i West" pinselørdag på Lemvig Flyveplads. Arrangementet skal afløse arrangementet "Jesus i West", der i 2019 blev holdt for første gang, men som corona-krisen spænder ben for i år på grund af forsamlingsforbuddet.

"Jesus i West" er en kombination af gudstjeneste og lovsangsfest og holdes på skift mellem Harboøre Kirke og Lemvig Bykirke. Det arrangeres af ungdomsgrupperne i Indre Mission i samarbejde med de to kirker. De nuværende retningslinier for åbning af kirkerne tillader for få deltagere til, at det kan holdes i én af kirkerne dette forår. Ved udendørs arrangementer er kirkerne fortsat underlagt de gældende regler om, at man ikke må samle mere end 10.

- Men ved at lave det som et drive-in arrangement, må vi være mange flere, siger Brian Christensen, der er præst i Lemvig Bykirke.

Derfor ændrer man konceptet til et "Drive-in Jesus i West", hvor deltagerne skal sidde i deres biler og følge arrangementet på en storskærm, hvis man da ikke kan se selve scenen, der bliver lavet på en blokvogn. Her vil Lemvig Bykirkes præst, Brian Christensen, stå for alteret ved Gudstjenesten, mens Lars Kristensen, Harboøre, vil være aftenens hovedtaler. Undervejs spiller ungdomsbandet Revel fra Vejle til både gudstjenesten og lovsangen.

Temaet for gudstjenesten bliver "Jesus som havemand", da deltagerne ifølge arrangørerne virkelig kommer til at være i Guds store have på Lemvig Flyveplads.

- Vi har allerede fået forhåndstilmelding på 85 biler, men der er god plads på flyvepladsen til flere. Vi håber at få omkring 150 biler som deltagere, siger Brian Christensen.

Tilmelding kan ske på Lemvig Bykirkes hjemmeside.

Ved denne drive-in udgave af Jesus i West er Indre Missions Ungdom på landsplan medarrangør. Det kommer 200 kroner pr. bil at deltage i arrangementet, der foregår om aftenen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce