Annonce
Holstebro

Dropper at gå fra dør til dør - og gør i stedet indsamling digital

- Vi håber at folk vil bakke os op med et beløb, selv om vi ikke kommer til døren, siger Maibritt Klitgaard, kampagneleder hos Kræftens Bekæmpelse Holstebro
Kræftens Bekæmpelse har valgt 16. august som indsamlingsdag - og håber på bidrag via Mobilepay
Annonce

Holstebro: Alle indsamlere var klar og alt kørt i stilling til den store landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse 29. marts. Men det satte coronaen en brat stopper for.

Nu er Danmark i gang med en større genåbning, og det har fået Kræftens Bekæmpelse til at fastsætte en ny dato til den landsdækkende indsamling, nemlig søndag den 16. august.

- Vi drøftede den nye dato i bestyrelsen i lokalforeningen og blev ret hurtigt enige om, at vi ikke synes det var etisk forsvarligt at gå fra dør til dør i Holstebro set i lyset af, at vi blev epicenter for Covid-19. En situation, der rystede os alle i kommunen. Men helt at aflyse landsindsamlingen kunne vi heller ikke, fortæller lokal kampagneleder i Kræftens Bekæmpelse, Maibritt Klitgaard, i en pressemeddelelse.


Alle blevet mere digitale hjemmefra her under coronakrisen, så nu er det tid til at prøve det af

Maibritt Klitgaard, kampagneleder i Kræftens Bekæmpelse


Derfor bliver indsamlingen i år digital, og Maibritt Klitgaard opfordrer til, at man støtter det vigtige arbejde ved at indbetale et beløb via MOBILEPAY 687895.

- Det er første gang vi prøver med en digital indsamling. Andre organisationer gør det, og vi er alle blevet mere digitale hjemmefra her under coronakrisen, så nu er det tid til at prøve det af, vurderer Maibritt Klitgaard.

Maibritt Klitgaard viser, at al indsamlingsmaterialet var klar til husbesøg. Men nu vælges i stedet en digital indsamling. Foto: Kræftens Bekæmpelse

Hver tredje dansker er stadig berørt af kræft og behovet for kræftforskning og patient- og pårørendestøtte er fortsat voksende.

Derfor lyder opfordringen fra Majbritt Klitgaard, at alle bidrag - store som små - tæller og tages imod med kyshånd.

- Vi ved, at mange er hårdt trængt i år på grund af coronakrisen. Derfor er vi taknemmelige, hvis man kan støtte med et mindre beløb, siger kampagnelederen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Igen-igen: Indbrud på Stentofterne

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce