Annonce
Sport

'Dumt' og 'vanvittigt': Dina tvunget til at finde ny modstander

Under to måneder inden braget i Struer er der nu usikkerhed om, hvem Dina Thorslund skal møde. Foto: Morten Stricker
Der er cirka halvanden måned til, at Dina Thorslund skal bokse den længe ventede VM-kamp i Struer. Det bliver dog ikke mod Debora Dionicius, som pludselig gik i ringen i fredags og tabte. 'En vanvittig beslutning' kalder Thomas Madsen det.

Struer: Der skal findes en ny modstander til Dina Thorslunds VM-kamp i slutningen af juni.

Det står fast, efter argentinske Debora Dionicius, som var den planlagte modstander, fredag aften gik i ringen og tabte meget overraskende.

Dermed brød hun den kontrakt, som der var lavet mellem parterne og har diskvalificeret sig selv fra opgøret. Det er Dina Thorslunds træner og manager, Thomas Madsen, i sagens natur ikke begejstret for.

Annonce

- Det er fuldstændig vanvittigt. Det tangerer, hvor dum man kan være. Hendes vejledning har været ekstremt ringe, siger Thomas Madsen.

Det var egentligt 'bare' en opvarmningskamp til braget mod Thorslund, som Dionicius burde have vundet let, men sådan gik det ikke.

- Jeg fandt ud af, at hun ville bokse den her kamp 12 timer før hun gik i ringen, og jeg prøvede at tale dem fra det, men det kunne jeg ikke, fortæller Thomas Madsen.

Han undrer sig meget over beslutningen, og har svært ved at begribe, hvorfor det nu er endt, som det er.

- Det er nok historien med, at den næste krone er den vigtigste, og at hun lige ville tjene en skilling inden Dina-kampen. Det har så kostet hende to argentinske årslønninger nu. Det er sindssygt, siger Thomas Madsen.

Bliver til noget

Han understreger, at der stadig bliver en kamp i Struer den 25. juni. Hvis alt går efter planen bliver vægtklassen og det der kæmpes om også det samme.

Den her nyhed har dog fået ham til at skulle løbe endnu stærkere i en hverdag, hvor der i forvejen bliver brugt rigtig mange timer på kampen.

- Jeg har sovet én time i nat, fordi jeg har forhandlet med nogle mexicanere. Vi vil ikke gå ned i niveau, og vi kæmper for at finde en ny modstander, siger Thomas Madsen.

Han kan i sagens natur ikke løfte sløret for et navn på dette tidlige stadie, men han kalder det for en større kamp, hvis planerne lykkes.

- Vi er i forhandling med et endnu større navn, og det ville helt klart være en opgradering. Det bliver nok dyrere, for de ved jo godt, at vi er under pres nu, siger Thomas Madsen og påpeger samtidigt, at 'bolden også lidt ligger ved forbundet'.

Dina Thorslund-lejren får ikke nogen kompensation for kontraktbruddet.


Det er fuldstændig vanvittigt. Det tangerer, hvor dum man kan være. Hendes vejledning har været ekstremt ringe.

Thomas Madsen, træner for Dina Thorslund.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Lokalbaner ønsker flere penge

Annonce