Annonce
Navne

Dyster uhygge i Klitmøller - i bogform

Lone Theils sender bog nummer to om den nordvestjyske kriminalassistent Signe Brask på gaden. Pressefoto: People's Press
Lone Theils er som forfatter nok mest kendt for krimiserien om journalisten Nora Sand. Men nu kommer anden bog i serien med hendes anden krimi-heltinde, kriminalassistent Signe Brask fra Holstebro.

Forfatteren Lone Theils, der stammer fra Holstebro, er tilbage i Nordvestjylland med sin anden krimi om den hårdt prøvede kriminalassistent Signe Brask. Krimien udkommer den 31. maj på forlaget People's Press.

Denne gang må Signe også takle problemer fra sin egen fortid midt i opklaringen. Signe Brask har det svært med sin nye chef. For at ydmyge hende, har han sendt hende til Klitmøller, hvor hun skal vikariere som patruljebetjent. Men der går ikke længe, inden Signe står med en ny sag.

Præstens unge, smukke kone er sporløst forsvundet. Snart viser det sig, at der under overfladen ulmer en voldsom religionskrig i det lille samfund af fiskere og surfere. Opklaringsarbejdet med den lokale betjent Dennis er tungt. Samtidig bliver Signe konfronteret med sin egen fortid på en måde, der ændrer hendes liv for altid.

Annonce

"Undergravet" er andet bind i serien om Signe Brask. Den første bog, "Savnet", udkom i 2019.

Handlingen i "Undergravet" foregår i Klitmøller.


Lone Theils, der er født i 1971 og opvokset i Holstebro, er forfatter og tidligere korrespondent for blandt andet Politiken og Berlingske Tidende i London, hvor hun boede i mere end 16 år. Hun er nu tilknyttet POV International og TV2 som kommentator.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Hun har altid stået på ofrenes side

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce