Annonce
Debat

Redaktørens anbefaling: Efterårsferie med nyheder

Lederfoto fra Lokalredaktør Lars Kamstrup.


Annonce

Selv om mange har været på efterårsferie i den forgangne uge, så har det ikke stoppet nyhedsstrømmen. Både lokalt og på nationalt plan er der sket lidt af hvert, som du har kunnet følge med i her i bladet, hvad enten du ser med elektronisk, eller du er en af dem, der gerne vil have en fysisk avis i hånden. Jeg har hentet lidt godbidder frem, hvis der er noget, du har misset i ferien

De lokale radikale er fortvivlede

Den radikale uro omkring Morten Østergaard er ikke velset hos de lokale radikale. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

De lokale ildsjæle i Det radikale Venstre er fortvivlede over den udvikling, der sker i partiet i øjeblikket. Ingen havde set det komme, at dagsordenen skulle blive fyldt med seksuelle krænkelser og person-krig i et parti, der normalt slår sig op på ordentlig opførsel. Vi fik disse reaktioner:

Når forældre selv vil

Tina Buus fra Lemvig er en af de borgere, der har benyttet sig af en forsøgsordning i Lemvig Kommune, hvor forældre kan få knapt 7000 kroner om måneden for at passe sine mindste børn hjemme Foto: Johan Gadegaard

Det er ikke alle forældre, der ønsker, at deres barn skal i dagpleje eller vuggestue. De vil passe barnet selv. det har man en mulighed for med et tilskud på små 7000 kroner om måneden fra kommunen. Læs om forældrene her:

Generationsskiftet

Arkitektfirmaet Vilsbøll & Poulsen har fået ny ejerkreds. Foto: Morten Stricker

Man kan ikke sige, at Vilsbøl & Poulsen er fortid i arkitektfirmaet Vilsbøl & Poulsen. Men de har trukket sig tilbage. Der er kommet nye folk til i ejerkredsen, men Jens Vilsbøl og Poul Jørn Poulsen er dog stadig tilknyttet.

Den dygtige tømrersvend

Tobias Østervemb Kirk, tømrerlærling

Tobias Østervemb Kirk fik lutter 12-taller til sin svendeprøve som tømrer. Og det var han godt tilfreds med. Ikke mindst fordi, han lovede sin mor, han ville få lutter 10- og 12-taller, inden hun døde for to år siden. Det løfte holdt han - så godt og vel.

Afgørelsens time

Skal Christinelystskolen eller gymnasiet have 10. klasse?Arkivfoto: Morten Stricker

Der er god grund til at følge med her i avisen i den kommende uge. Da skal politikerne langt om længe tage stilling til, om 10. klasse fortsat skal være på Christinelystskolen, eller den skal flyttes til Lemvig Gymnasium. Læs sidste ord før afgørelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Minkfarm på Thyholm ramt af corona: Avler savner klare svar fra Fødevarestyrelsen

Sport For abonnenter

Genlæs livebloggen: TTH genfandt den defensive formel og satte Lemvig på plads

Annonce