Sport

Efterårsrally aflyst efter kalenderbøvl

- Vi har undersøgt om det var muligt at placere Bjerrum Efterårsrally på en anden dag i efteråret, men løbskalenderen er godt plastret til med rallyarrangementer i efteråret, så vi må desværre aflyse i år, fortæller formand Jørn Mørup. Pressefoto
Efter fire år med efterårsrally i Struers industrikvarter bliver 2019 udgaven aflyst. Formand skuffet over folkene bag "Struer Motorfestival".

Struer: Struer & Omegns Motor Sport har hvert år siden 2015 afviklet Bjerrum Efterårsrally på industrivejene rundt om Bjerrum Biler i Struer, hvoraf navnet også kommer.

Allerede før årsskiftet havde klubben søgt og fået bevilget datoen lørdag den 14. september fra Dansk Automobil Sports Union (DASU). Imidlertid har klubben været for sent ude i forhold til at få tilladelse til at bruge de veje, der bruges til rallyet i Struers vestlige industrikvarter den pågældende dag.

- Det private arrangement "Struer Motorfestival" har desværre valgt at placere deres arrangement på samme dato og de samme veje vi plejer at bruge og var først ude i forhold til at få lov af Struer Kommune til at spærre vejene af. Vi har undersøgt om det var muligt at placere Bjerrum Efterårsrally på en anden dag i efteråret, men løbskalenderen er godt plastret til med rallyarrangementer i efteråret, så vi må desværre aflyse i år og så blot være ude noget før næste år, konstatere formand Jørn Mørup i en pressemeddelelse.

Skuffet over motorfestival

Bestyrelsen i Struer & Omegns Motor Sport lægger ikke skjul på, at man er skuffet over, at folkene bag "Struer Motorfestival" har valgt at placere deres arrangement på en dato, hvor det var velkendt, at der var planlagt det årlige efterårsrally.

- Vi har som sådan ingenting imod en motorfestival i Struer, vi ved, at nogle af de dygtige banekører, der er hjemhørende i Struer, planlægger at bruge arrangementet til at fremvise deres racere, og det ønsker vi dem held og lykke med. Vi er bare ærgerlige over, at arrangementet lige skulle placeres den dato vi havde fået tildelt, til at afvikle Bjerrum Efterårsrally, siger Jørn Mørup.

0/0

Tophistorier

Annonce
Lemvig-Thyborøn For abonnenter

Mere end en måde at erstatte 149 mål og 93 assist

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kursændring: Nu må Claudis Have godt servere alkohol

112

Taget udbrændte: 80 grise overlevede ildebrand

Kultur For abonnenter

Bent Busk er som sin berygtede taske - altomfavnende

Tophistorier

Lemvig

Hvem skal være årets frivillige

Holstebro For abonnenter

I klemme hos Vestforsyning: Beboere skal betale 108.000 kroner for nye vand- og varmerør

Lemvig

35 kilometer gravearbejde med spændende fund er snart afsluttet

Livsstil For abonnenter

Forfatter Svend Åge Madsen fylder 80: Jeg fik lært det med pigerne takket være, at jeg skrev

Lemvig

Plads til flere blomster: - Det må gerne være visuelt dejligt at se på

Annonce