Holstebro

Efter åbning af webshop: Planteskole har det bedste resultat nogensinde

Gennem flere år tjente Jespers Planteskole ikke penge. Det har ændret sig efter, at de åbnede en webshop, fortæller Jesper Nielsen, der ejer Jespers Planteskole. Foto: Johan Gadegaard
Det lysegrønne håb, der sidste år spirede på Jespers Planteskole, er sprunget ud med det bedste regnskab i virksomhedens historie. Det sker efter, at man har satset på en webshop.

HOLSTEBRO: Butikken skulle udvikle sig, hvis den skulle overleve besluttede Jesper Nielsen for tre år siden. Derfor ville han åbne en webshop. Og det var en god idé fortæller indehaveren.

- Vi har ikke afleveret regnskab endnu, men jeg kan da sige så meget, at det bliver det bedste resultat i virksomhedens historie, siger Jesper Nielsen.

Det kommer efter, at han tidligere var ved at dreje nøglen om, da han var ved at starte webshoppen op. I 2016 led planteskolen et tab på 1,4 millioner kroner, mens den i 2017 kom ud med et tab på 600.000 kroner.

Det var hårdt for Jesper Nielsen, da han skulle åbne webshoppen. Sidste år fortalte han om nogle meget store lønudgifter i forbindelse med at få webshoppen klar.

- Der var nogle meget store lønudgifter i den tid, det stod på. Det har kostet 3-5 millioner kroner og blev noget dyrere, end jeg havde regnet med, sagde Jesper Nielsen og tilføjede:

- Jeg tror ikke, man kunne gøre det på andre måder, men havde jeg vidst, hvad vi skulle igennem, havde jeg nok lige overvejet det en ekstra gang.

- Vi har ikke afleveret regnskab endnu, men jeg kan da sige så meget, at det bliver det bedste resultat i virksomhedens historie.

Jesper Nielsen, indehaver Jespers Planteskole.

Får det leveret

Selvom det var hårdt, da webshoppen skulle op at stå, så har det vist sig at være den rigtige beslutning, forklarer indehaveren.

- Salget på vores webshop er steget med 50 procent i 2018, og det er gået rigtigt godt, siger Jesper Nielsen.

Sidste år betød det blandt andet, at planteskolen måtte investere i ny chauffører, og nu leder firmaet igen efter nyt personale.

- Om fem år kommer halvdelen af omsætningen fra nettet – dog uden at tage omsætning fra selve planteskolen. Allerede nu har vi folk fra Holstebro, der køber for 10.000 kroner på vores webshop, men som ikke engang kommer herud. De vil bare have det leveret, og et ekstra plus ved hjemmesiden er, at den trækker folk til den fysiske butik, sagde Jesper Nielsen sidste år.

Derudover fortæller Jesper Nielsen at det gode vejr, der har været både i 2018 og her i foråret, også har hjulpet på omsætningen.

0/0

Tophistorier

Annonce
Holstebro For abonnenter

Til minde om: Omsorgsfulde Bodil syntes, det var for farligt at få børn, og man forstår hende...

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

10 skarpe: Hvorfor skal vi have minimumsnormeringer i vuggestuer og børnehaver?

Kultur

Efter årets Rock: Formand ser positivt på fremtiden

Tophistorier

Kultur

Galleri: Endnu mere Rock i Holstebro

Holstebro For abonnenter

Jeg tror jo ikke, at festivalen kan fungere, hvis jeg ikke er her

Holstebro For abonnenter

Socialisten fra Thorsminde er klar til flere valg

Holstebro

Efter katastrofevalg: Vanopslagh vil slå koldt vand i blodet

Holstebro

Lottovinder i Holstebro Kommune løb med tocifret millionbeløb

Annonce