Annonce
Kultur

Efter årets Rock: Formand ser positivt på fremtiden

Stemningen var god, men tallene må vente lidt endnu efter Rock i Holstebro. Foto: Johan Gadegaard
Jørn Bruun, der er formand for bestyrelsen bag Rock i Holstebro, har endnu ikke konkrete tal at tale ud fra, men fornemmelsen er god.

Holstebro: Folkene bag en-dags-festivalen Rock i Holstebro var ganske langt med oprydningen søndag eftermiddag, da avisen kiggede forbi for at høre formandens foreløbige status på arrangementet.

Et endeligt tal for antal solgte billetter havde han ikke endnu, men der er solgt i omegnen af 3800 billetter plus dem, der blev købt online på dagen, og dem, der købte billet i indgangen.

- Jeg vil skyde på, at vi har det endelige tal midt på ugen, sagde Jørn Bruun, der er formand for bestyrelsen bag Rock i Holstebro.

- Kan vi lande på de der 4000, så synes jeg, det er fint, tilføjede han og glædede sig i første omgang over, at dagen var gået godt.

- Vi fik lidt regn fra start af, men når man havde set vejrudsigten for fire-fem dage siden, så skulle det jo have væltet ned.

Annonce

Tror på 4000

Det gjorde det ikke, og der var folk helt fra begyndelsen af, som Jørn Bruun udtrykker det.

- Det blev faktisk noget fantastisk vejr, og vi følte virkelig, at folk havde det hyggeligt og nød det. Jeg vil skyde på, at der har været cirka de der 4000 inde.

Økonomien for dagen er der heller ikke fuldstændige tal for endnu, men:

- Umiddelbart havde de nok at se til i barerne, og der er da også rykket af vores lager herude, sagde formanden og tilføjede:

- Sidste år kom vi ud med et underskud, og vi har lavet en toårsplan, hvor vi skulle prøve at få rettet op på de ting, så nu skal vi have set på tallene i forhold til, hvad der skal ske til næste år, men jeg er positiv, for vi havde en rigtig god dag.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce