Annonce
Lemvig-Thyborøn

Efter én kamp: Stregspiller skifter til Norge

Kristian Rammel fik sin eneste optræden for Lemvig-Thyborøn Håndbold i torsdagens pokalkamp mod Skjern. Foto: Johan Gadegaard
Lemvig-Thyborøn fik ikke meget ud af nytilgang på stregen.
Annonce

Lemvig: Pokalkampen torsdag aften på hjemmebane mod Skjern blev den første, eneste og sidste optræden for Kristian Rammel i Lemvig-Thyborøns røde trøje.

LTH'erne har nemlig solgt den 208 centimeter høje stregspiller til ØIF Arendal, der i sidste sæson tabte finalekampene om det norske mesterskab.

- Det er gået hurtigt, fra første henvendelse fra ØIF Arendal, til at vi står her med en underskrevet aftale. Vi har vurderet, at det har været en god mulighed for både Kristian og LTH, så alle parter er godt tilfredse med den indgåede aftale. Aftalen betyder også at vi har et økonomisk råderum, hvis der skulle opstå en spændende mulighed i løbet af sæsonen, siger Lemvig-Thyborøns sportschef, Lars Broe, i en pressemeddelelse.

Lemvig-Thyborøn hentede 24-årige Kristian Rammel i Århus Håndbold i sommerpausen, hvor nordmanden fik en enkelt sæson efter skiftet fra Oslo-klubben Bækkelaget.

Nu vender nordmanden så tilbage til norsk håndbold, ØIF Arendal, hvor holdet i den nye sæson både skal spille europæiske kampe og samtidig har en forventning om at kunne spille med om hjemlige titler.

Nordmanden ser frem til at komme tilbage til hjemlige breddegrader.

- Arendal er en topklub og der er ingen tvivl om, at den norske liga er inde i en god udvikling. Satsningen i de bedste norske klubber er på linje med den, man ser i de danske klubber, siger han blandt andet til ØIF Arendals hjemmeside.

Lemvig-Thyborøn indleder den nye ligasæson fredag aften, hvor Ribe-Esbjerg kommer på besøg i Arena Vestjylland Forsikring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Annonce