Annonce
Ulfborg/Vemb

Efter fund af skadedyr: Slut med Bageren i Ulfborg

Bagermester Michael Bek Madsens selskab bag Bageriet i Ulfborg er gået konkurs. Det fremgår af Statstidende. Arkivfoto: Morten Stricker
"Bageren på Ølbyvej", som er selskabet, der står bag bageriet i Ulfborg og Brødudsalget på Ølbyvej i Struer, er erklæret konkurs. Det fremgår af Statstidende.

Ulfborg/Struer: Bagermester Michael Bek Madsens selskab, Bageren på Ølbyvej ApS, er gået konkurs. Det fremgår af Statstidende.

Det konkursramte firma har adresse på Holmegade 13 i Ulfborg, og dermed er Ulfborg Bageri ramt af konkursen.

Ifølge kurator, Martin Hauschild Høgholm, drejer det sig om, at der er en lønmodtager, som har fremsat et krav om manglende lønudbetaling. Kuratoren ønsker ikke at oplyse, hvor mange penge det drejer sig om.

- Der er ingen tvivl om, at bageren har været meget uheldig med det angreb af rotter, som har standset produktionen, siger Martin Hauschild Høgholm.

Bageren måtte lukke både brødudsalget i Struer og Bageriet i Ulfborg, da der blev fundet skadedyr i produktionen i Bageriet i Ulfborg. Bageriet i Ulfborg har haft lukket siden 5. februar, da det blev konstateret, at der var skadedyr i bageriet.

Da Bageren i Ulfborg lukkede, skrev han på facebook, at: "Vi har haft murer, tømrer og skadedyrsbekæmper ude og se på, hvordan vi kan komme af med skadedyrene. Vi er så helt på bar bund med, hvad der skal gøres mere, end det vi gør med fælder over alt i bageriet og melspor, så vi kan se, hvor de færdes. Men vi har konstateret, at de opholder sig et sted, hvor vi ikke har mulighed for at komme uden at fjerne al køl og frost". Det er dog et opslag, som siden er fjernet fra siden.

Annonce

Rykkede til Ringkøbing

Bagermesteren fortalte i slutningen af marts, at han ville rykke produktionen til Ringkøbing, hvor han havde overtaget Hvidbergs Bageri.

Michael Bek Madsen fortalte i den forbindelse, at det havde været nødvendigt at rykke produktionen, da det ikke var muligt at slippe af med skadedyrene i Ulfborg. En bygning som Michael Bek Madsen overtog d. 15. januar 2018.

- Jeg forventer, at vi kan være klar til at producere i Ringkøbing i løbet af tre uger. Der kommer ikke til at være produktion i Ulfborg igen, men butikken i Ulfborg genåbner, så det igen bliver muligt at få varme rundstykker, sagde Michael Bek Madsen, da han fortalte, at produktionen skulle rykkes til Ringkøbing.

Fødevarestyrelsen fortalte, da bagermesteren lukkede tilbage i februar, at han havde gjort alt efter bogen, og det ville derfor ikke have nogen indflydelse på den smiley, som han havde modtaget.

Bagermester Michael Bek Madsen ønsker ikke at udtale sig til Dagbladet.

Henstilling fra kommunen

Ifølge Gitte Rebbe, som er fuldmægtig ved Natur og Miljø i Holstebro Kommune, er Holstebro Kommune kommet med en henstilling til bagermesteren.

- Der er fundet et hul i produktionen, som vi ikke kan se hvor ender. Vi mener, at det er noget kloakrelateret, og det har vi bedt om at få udbedret, siger hun.

Hun understreger samtidig, at Holstebro Kommune har informeret Fødevarestyrelsen.

- Hvis bagermesteren er gået konkurs, så overgår al den korrespondance som vi har haft til kurator. Det følger selvfølgelig med, hvis kuratoren vil forsøge at sælge bygningen, siger hun.

Det vides ikke, hvad der skal ske med bygningen, når Michael Bek Madsen er gået konkurs.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Gymnasium genåbner i etaper

Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Kultur

Ole & Elo streamer aflyst koncert

112

Mand løb nøgen rundt

Lemvig

Har flere planer klar til dimission

Lemvig

"Drive-in Jesus" på flyvepladsen

Annonce