Holstebro

Efter gør-det-selv-arbejde: Villa-tag stod i lys lue

Arkivfoto
Nordvestjyllands Brandvæsen er to gange inden for det seneste døgn blevet kaldt ud til brande, den første i Holstebro og næste gang i Vinderup.

Holstebro/Vinderup: Et gør-det-selv projekt var tæt ved at koste både tag og mursten for en grundejer på Rugvænget i Holstebro fredag aften.

Ejeren af huset havde selv været i gang med at lappe tagpappet med en gasbrænder, og et par timer efter stod taget i lys lue, fortæller indsatsleder fra Nordvestjyllands Brandvæsen, Mogens Eliassen.

- Branden var så kraftig, at en rude i stuen sprang på grund af varmen, fortæller indsatslederen, der modtog alarmen klokken 19.12.

Cirka ti kvadratmeter af taget er brændt, men ilden nåede ikke at brede sig til andet end taget, oplyser Nordvestjyllands Brandvæsen, der også i dag lørdag har været afsted med slukningskøretøjet.

Midt på eftermiddagen, klokken 14.28, var der ild i en skråning ved Vinderup, i krydset Struervej/Landtingvej.

- Det er kun få kvadratmeter af grøften, der er brændt. Umiddelbart kunne man godt forestille sig, at det er et cigaretskod, der er smidt ud af vinduet på en bil, som har antændt det tørre græs. Man skal passe meget på, for det er knastørt, advarer indsatsleder Mogens Eliassen, Nordvestjyllands Brandvæsen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Video: Se med, når storkeungen spiller død for at blive ringmærket

Danmark

Se video af redning: 20-årig sejler reddet op ad vandet efter flere timer i Ringkøbing Fjord

112

Kvinde sad fast i brønd i en time

Lemvig For abonnenter

Bøvling byder på boksning i biler

Lemvig

Evy blev glemt, når hun bestilte en Flextur: Nu har Midttrafik gennemgået klagerne

Lemvig

Tre strande har det reneste badevand

Annonce