Annonce
Lemvig

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Rasmus Paludan har valgt at fyre Dennis Kirkegaard, der skulle have været Stram Kurs' vestjyske kandidat for partiet. Foto: Mads Claus Rasmussen
Det var ikke længe, at Dennis Kirkegaard fra Stoholm ved Viborg var kandidat for Stram Kurs. Det blev kun til fire dage før han blev sparket ud, grundet et interview, der ikke stemte overens med Stram Kurs' politik ifølge Rasmus Paludan.

Vestjylland: For fire dage siden kom det frem, at 31-årige Dennis Kirkegaard fra Stoholm ved Viborg skulle være kandidat for Stram Kurs til det kommende folketingsvalg. Kort efter blev han interviewet af TV Midtvest, hvilket nu har kostet ham pladsen i partiet, fordi Rasmus Paludan mener, at hans ytringer ikke stemmer overens med Stram Kurs' politik.

- De ytringer hænger ikke sammen med vores linje. Vi havde allerede sonderinger i forhold til, at vi var i tvivl om, hvorvidt hans reelle politiske ståsted afveg fra det, han havde fortalt os i begyndelsen. Og nu har jeg fået refereret de direkte ytringer, og det bekræftede vores bekymring om, at hans reelle politiske holdninger ikke svarede til det, han har fortalt os, da han meldte sig til at stille op, siger Rasmus Paludan til TV Midtvest.

Fyringen må derfor betegnes at være en konsekvens af det interview, som han gav tirsdag.

Snart ny kandidat

Der går dog ikke længe før en ny kandidat er parat i Vestjyllands Storkreds, forsikrer Rasmus Paludan.

- Vi annoncerer en ny ung mand senere i dag. Og det er en mand som ikke mener at Danmark er for alle, siger Rasmus Paludan til TV Midtvest.

I interviewet sagde Dennis Kirkegaard, at der skal være en stram udlændingepolitik, men at folk udefra selvfølgelig er velkomne, hvis de vil leve efter det danske grundlag og de danske værdier og følge Danmarks love. Det er formentlig det, som Paludan hentyder til i forhold til uoverenstemmelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

De første nordvestjyske reaktioner på V-formandsskifte: Inger er det rette valg

Lemvig

Klagenævn gav kommunen medhold

Annonce