Annonce
Erhverv

Efter kurset og prøven venter job til alle 12 ledige

60 ledige tilkendegav, at de var klar til et brancheskifte i håbet om at få et job hos virksomheden, Caverion. - For os er det et klart signal om, at de ledige er parate til at gribe chancen for at få en fod inden for på det grønne arbejdsmarked, siger Per Frost, der er afdelingsleder i Jobcenter Holstebro . Pressebillede

Holstebro: 12 ledige deltager i øjeblikket på et otte ugers kursus på Skive College.

Hvis de ledige består den afsluttende prøve, er der job til dem alle i entreprenørvirksomheden, Caverion.

- Samarbejdet med Skive College i forhold til at få designet en uddannelse, som er målrettet vores specifikke ønsker - samt hjælpen fra jobcentrene i både Skive og Holstebro med at finde de helt rigtige kandidater har været fantastisk, siger Thomas Holm Bjerregaard, der er Business Development Manager hos Caverion.

Annonce

Jobcentrene var hurtige til at finde kandidater til opkvalificeringen. De ledige fik tilsendt et brev med tilbuddet om at deltage i kurset med henblik på at få et job, der går ud på at montere solceller.

- Vi har igennem årene opbygget et godt samarbejde jobcentrene imellem i Vestjylland, og det er derfor også naturligt for os at samarbejde om sådan et projekt, siger Per Frost, der er afdelingsleder i Jobcenter Holstebro.

60 ledige fra Holstebro og Skive meldte sig klar. Efter samtaler hos Caverion blev altså kun 12 af dem sendt på kursus.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Det ene sted kan de nærmest ikke huske, hvornår der sidst er kommet nyfødte til - det andet sted kan de hver dag høre byens børn fra stuen

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce