Annonce
Erhverv

Efter landbofusion: kvægrådgivning samles

Kvægrådgiverne fortsætter med at arbejde fra deres kontor i Lemvig, men fremover vil de være en del af KvægXperten. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Kvægrådgiverne på Landboforeningen i Lemvig bliver fremover en del af KvægXperten

Lemvig: Kvægrådgiverne på Noatun i Lemvig bliver fremover en del af KvægXperten. De forbliver dog i Lemvig og kan bruges som hidtil, men vil fremover være en del af den specialiserede kvægrådgivning fra KvægXperten.

Overdragelsen er en udløber af, at landforeningerne i Skive, Thy og Lemvig fusionerede under navnet Fjordland. To af de fusionerende landboforeninger var med til at danne KvægXperten i 2017 gennem et samarbejde mellem LandboThy, Landbo Limfjord og Agri Nord. Fremover bliver al kvægrådigning i Fjordland samlet hos KvægXperten, der ejes af Fjordland og Agri Nord i fællesskab. Fjordland ejer to trediedele af selvskabet, mens Agri Nord ejer den sidste trediedel.

Målet med sammenlægningen er at styrke den professionelle rådgivning, så kunderne sikres en ensartet, helhedsorienteret og professionel kvægrådgivning.

Annonce

Med overdragelsen bliver KvægXperten en af landets største på kvægrådgivning, med 13 kvægrådgivere fordelt på lokationer fra Lemvig, Thisted, Skive og Hobro.

- Det får rent praktisk ikke nogen stor betydning for kunderne, for de vil stadig kunne finde deres vante rådgiver i det hus, de er tilknyttet, og det er stadig ham eller hende, man får rådgivning af,  siger Morten Agger, Hygum, der er næstformand hos Fjordland.

- Kvægrådgiverne får med overdragelsen endnu bedre mulighed for vidensdeling og sparring med hinanden. Det er vi sikre på, at der vil være til stor gavn for både kunder og medarbejdere, siger Henrik Hardboe Galsgaard, Adm. direktør Fjordland.

- Vi tror på, at vi kan yde en endnu bedre rådgivning, til gavn for vores kunder, ved at samarbejde på tværs af faggrænser. Vi har især et tæt samarbejde med planterådgivere og ofte et tæt samarbejde med økonomirådgivere, når der udarbejdes budgetter og laves budgetopfølgning, siger Jørgen Kristensen, kvægchef hos kvægXperten.


Annonce

Markedet for plantebaserede fødevarer skal vindes på smag: Plantekompagniet etablerer produktion for at kunne udvikle nye produkter

Sport For abonnenter

Et kig ind i superligaklubbernes akademier: 13 vestjyske talenter står på spring til superligaen

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Søger løbende nye folk: Euro Industries har vokseværk

Sport For abonnenter

Slutspurt hjalp: Mange spillere vil med til indendørs fodboldturnering

Lemvig

Nørre Nissum-pige blandt udstillerne på Museet for Religiøs Kunst: Dejligt at være tilbage

Lemvig

Nye kandidater til Lemvig Prisen og opbakning til allerede foreslåede kandidater

Kommuner tør ikke bygge vindmøller: V og K vil have Folketinget på banen

Holstebro For abonnenter

Gigt-patienten Per: At skulle vente fra august til februar på en undersøgelse - inden jeg overhovedet kommer videre til operationskøen - er helt skørt

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Navne For abonnenter

På denne måde burde alle forlade denne jord: ALS-ramte Knud-Erik Dam sagde tre ord, og tog så afsked med livet

Holstebro

Agnes og Esther uddeler p-bøder... som bilister bliver glade for

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Vestjylland

Spurgt på gaden: Påvirker de stigende el-, benzin- og varmepriser din hverdag?

Søndag ifølge chefredaktøren For abonnenter

Bananen rådner videre, og vi er nødt til at tale om det

Lemvig

Hunden mistede livet: Ejendom ubeboelig efter brand

Annonce