Annonce
Lemvig

Efter seks år: Chresten klar med nyt album

Stranden ved Thorsminde er rammen omkring Chrestens seneste udspil. Pressefoto
Chresten Falck Damborg udgiver ny single om en uge - den bliver forløberen for et helt nyt album
Annonce
Annonce

Anden udgivelse

”Vindfang” er den vestjyske sanger og sangskrivers anden udgivelse i eget navn, og første gang han skriver tekster på dansk.

- Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle synge på dansk, da jeg mener, at det let kan komme til at lyde banalt. Derfor var det lidt af en grænse, der skulle overskrides, siger han.

Chresten skriver dagligt små notater på sin telefon, når han hører eller kommer på et spøjst ord eller udtryk. Alligevel tog det ham næsten to år, før det lykkedes ham at knække koden til at skrive sangtekster på dansk.

- Men da jeg så på de noter, jeg har nedfældet på min telefon gennem flere år, og samtidig gav mine tekster en vestjysk drejning, var det lige som om, der gik hul på bylden, fortæller Chresten.

Annonce

Rocket

Up tempo-nummeret ”Du kan sige det til mig” har et mere rocket udtryk og større armbevægelser end på Chrestens tidligere udgivelser. Teksten er mere ligefrem og fanden-i-voldsk – og går fint i sammenspil med den lidt skæve melodi.

”Du kan sige det til mig” er, som resten af det kommende album, skabt i tæt samarbejde med producer og multiinstrumentalist Knut Haavik, der bl.a. er kendt fra Hotel Hunger.

- Noget jeg selv elsker, når jeg lytter til musik, er at danne mit eget univers ud fra teksten og musikken. Jeg bryder mig ikke så meget om, når det hele bliver serveret på et sølvfad. Det er altid lidt svært for mig at fortælle, hvad mine egne sange handler om. Mine tekster er nok mere følelser, end det er handling. Med andre ord: Der er plads til fortolkning, siger Chresten.

Chresten blev kendt, da han i 2013 vandt talentkonkurrencen X-Factor på DR. Den blev fulgt op med album-udgivelsen "Wanderlust" i 2014, hvor Knut Haavik også medvirkede. De to har gennem årene opnået et nært venskab og fællesskab gennem musikken, men også i hinandens tilgang til livet generelt.

Bækmarksbro: Fredag den 28. februar er Chresten Falck Damborg, Bækmarksbro, klar med en helt ny single ”Du Kan Sige Det Til Mig”. Singlen er første udspil fra hans kommende albumudgivelse ”Vindfang”.

Videoen til den ny det nye singleudspil kan allerede ses på Youtube, og er iøvrigt skudt på stranden i Thorsminde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Lemvig Havn er byens fristed

Lemvig

Solen blev sunget ned på Havnen

Annonce