Annonce
Holstebro

Efter valget: Kun et enkelt råd blev ikke fyldt op

Det var kun i Måbjerg-Ellebæk, at der manglede en kandidat i forsøget på at fylde menighedsrådet op efter tirsdagens valgforsamling. Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Annonce

Holstebro: Tirsdagens valgforsamling i de lokale menighedsråd var flere steder præget af en vis nervøsitet for, om det var muligt at finde kandidater nok til at fylde pladserne i menighedsrådet.

Med blot en enkelt undtagelse fik alle menighedsråd i Holstebro provsti valgt nye medlemmer på tirsdagens valgforsamling.

Det er meldingen fra provst Niels Arne Christensen, der dagen efter valget kunne danne sig et overblik over, hvordan det var gået i de forskellige sogne, da der var møde for præster i provstiet.

- Det er kun i Måbjerg-Ellebæk, at der mangler at blive valgt et medlem. Der var flere steder, at de manglede kandidater indtil det sidste, men det lykkedes at komme i mål, og det er positivt, siger Niels Arne Christensen.

I de sogne, hvor alle pladser ikke blev besat i forbindelse med valgforsamlingen, vil der nu blive afholdt et suppleringsmøde/valg i forsøget på at få alle pladser fyldt op.

Det er stadig muligt at udløse kampvalg i de enkelte sogne, hvis en enkelt person eller gruppe er utilfreds med de valgte i forbindelse med valgforsamlingen. Et kampvalg vil eventuelt finde sted 17. november. De nyvalgte menighedsråd tiltræder første søndag i advent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Kommunen skærper restriktionerne

Lemvig

Knuste ruden med en ugle

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Struer

Festival vil stadig gasse virus væk

Struer

Tomme pladser i kontorlandskabet

Annonce