Annonce
Læserbrev

Efterdønninger. Corona på hjernen - og på indkøbskurven

Annonce

Debat: Folk går ind i et supermarked og går hen og får sprit på hænderne. Tager så fat om et kurvehåndtag, der er helt fedtet til. Om man så har handsker på eller ej. Du rører ved det fedtede håndtag og rører så ved alle varerne, du ikke vil have, og fedter det hele til.

Hele supermarkedet er fedtet til. De ansatte, der stabler hylderne tørrer fingrene i både benklæder og næse og kører med truck og klør sig bagi. Og så ser folk glade ud og holder afstand, samtidigt med at tv kværner om, at corona OGSÅ kan erhverves ved kontaktsmitte! Hallooo!? Er der nogen hjemme?

Og henne ved kassen sidder kasseassistenten bag en stor plade, der skal beskytte hende mod en virus, der ikke er lufbåren, og flytter tusindvis af varer forbi scanneren med eller uden handsker.

I Storcenteret må jeg gerne sidde hos bageren og drikke en kop kaffe ved cafeborde, der står ret tæt, men jeg må ikke sætte mig ud på den tomme bænk i gangen.

Et ridecenter på 12 hektar må kun havde ti personer ad gangen.

Det anbefales at man nyser i sit ærme, som derefter er en aktiv smittekilde i to uger.

Sidst men ikke mindst, er man i gang med at smadre turisterhvervet her i Jylland, da man hellere vil smadre et helt erhverv i Danmark end at gøre sig uvenner med svenskerne.

Arkivfoto: Scanpix
Annonce
Annonce
Lemvig

Vægterne ikke med i programmet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig

Fødselstal nærmer sig bundrekord

Lemvig

Nyt tag kostede overskud i LGF

Annonce