Annonce
112

Efterlyser vidner: Så du slagsmål i Thyborøn?

Politiet søger vidner til et slagsmål i Thyborøn i begyndelsen af august. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Thyborøn: Politiet søger vidner til en voldssag, der skete i forbindelse med aftenfesten til Fiskedagen i Thyborøn i begyndelsen af august i år.

Omkring klokken 1.40 natten til søndag 4. august blev en 19-årig mand fra Lemvig slået og sparket af en gruppe på omkring seks personer uden for et festtelt på Havnen i Thyborøn.

Offeret var i første omgang blevet kontaktet af en mand, der mente, at han havde opført sig flabet i forbindelse med musikfestivalen Haze Over Haarum tidligere på sommeren. Det slog offeret i første omgang hen og gik derfor ud af teltet. Men manden fulgte efter og slog ud efter offeret dog uden at ramme. Det fik offeret til selv at slå ud efter manden, og det fik en gruppe på omkring seks personer til at overfalde det 19-årige offer. Han brækkede formentlig næsen ved overfaldet og fik en del skrammer i ansigtet.

Vidner har i første omgang fortalt politiet, at de mener der kan være tale om en udenbys gruppe, der står bag overfaldet. Vidner har også forklaret, at der muligvis kan være tale om et opgør mellem to grupperinger.

Politiet vil dog gerne høre fra vidner, der har set eller har kendskab til sagen. Det er lokalpolitiet i Holstebro, der står for efterforskningen, og de kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Udbetal hjælpepakkerne nu!

Kultur

Indstilleren er nu selv blevet kandidat til Lemvig Prisen: - Jeg syntes de fortjener prisen

Coronavirus

Ny melding fra Pfizer: Vil levere vaccinedoser som lovet fra 25. januar

Annonce