Struer

Efterskolernes Aften på Hardsyssel Efterskole

Hardsyssel Efterskole holder Åbent Hus fra kl. 18 til 21 onsdag 9. januar til Efterskolernes Aften. PR foto

Forstanderen på Hardsyssel Efterskole mener selv, at han er leder for verdens bedste skole. Kom selv og tjek det ud til Efterskolernes Aften.

Vejrum: Hardsyssel Efterskole har et tilbud til de unge, der går og leder efter en efterskole. Skolen er nemlig én blandt mange efterskoler, der holder Åbent Hus til Efterskolernes Aften onsdag 9. januar.

- Sådan en dejlig, lang juleferie giver ofte lidt tid til store og små tanker både blandt børn og voksne. Nogle unge finder ud af, at de vil på efterskole, fordi de får tid til at lade tankerne vandre i juleferien, siger Rolf Sanderhoff, forstander på Hardsyssel Efterskole, i en pressemeddelelse.

Til Efterskolernes Aften på Hardsyssel står forstanderen, lærerne og naturligvis alle de nuværende elever klar til at vise skolen frem og fortælle om livet på efterskolen.

Fire linjer

- Vi mener jo selv, at vi har verdens bedste skole. Vi er en boglig efterskole, som har fokus på, at eleverne skal lære noget. Men vi er også en skole, hvor den unge har lov til at komme, som den, de er - og blive til den, de gerne vil være. Her udvikler de unge sig både fagligt og personligt, siger Rolf Sanderhoff.

Hardsyssel Efterskole tilbyder 8., 9. og 10. klasse med fire linjer - outdoor, sport, musik og film - og masser af valgfag. Hardsyssels 10. klasse er anderledes end den traditionelle 10. klasse i en folkeskole.

- Vi vil ikke bare være folkeskole med overnatning. Vi vil give eleverne noget, som de ikke får i folkeskolen. Derfor får du ikke kun undervisning i de traditionelle 10.-klasses fag, men også fag, som for eksempel innovation, projektledelse og iværksætteri, fortæller Rolf Sanderhoff.

0/0
Annonce
Struer For abonnenter

Når nogen har fødselsdag, laver vi en hel flagallé herude

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Lemvig For abonnenter

Ulv eller sjakal? Noget er på færde på Tangen

Lemvig

Ungdommen går sammen på Tangen

Lemvig For abonnenter

Tre huller i bybilledet fyldes ud

Lemvig

FCM-spillere skal træne i Harboøre

Livsstil For abonnenter

Lisbeth Østergaard: Du skal kunne finde lykken i leverpostejslivet

Sport For abonnenter

- Nu er det mig, de andre holder øje med og måler sig op imod

Lemvig For abonnenter

Skal der spares eller ej: Vi aner ingenting

112

Ville undvige dyr - endte på taget

Annonce