Annonce
Lemvig

eGastro udvider den fysiske butik og ansætter tre nye medarbejdere

Indehaveren af eGastro, Thomas Henriksen, kigger sammen med tvillingerne Freja Svankjær (tv) og Sofie Svankjær på beskrivelserne af de vine, som butikken sælger. Freja og Sofie Svankjær er vendt tilbage til eGastro efter en tre måneder lang sejltur ned igennem Europa og i Middelhavet. Foto: Allan Damgaard
eGastro i Lemvig udvider den fysiske butik ganske betragteligt og ansætter samtidig tre nye medarbejdere. Indehaver Thomas Henriksen satser på et ungt team med drive og engagement. Fredag 12. november er der åbent hus.

Lemvig: eGastro - der begyndte med at sælge fødevarer på nettet i 2012 - har siden 2018 også haft en fysisk butik i Ågade i Lemvig.

Det er sikkert ikke alle, der har opdaget eGastros fysiske tilstedeværelse i gadebilledet, for butikken ligger "lidt skjult" i den tidligere Alta-bygning i T-krydset i bunden af Østerbjerg.

Men det bliver der nu rådet bod på. eGastro udvider nemlig den fysiske butik ganske betragteligt, så man fra indgangen træder lige ind i den fysiske butik i stedet for at skulle finde butikken "inde midt i bygningen".

Annonce

Dermed bliver det også mere synligt ude fra gaden, at der ligger en butik i lokalet. Der er nemlig vinduer i den del, der ligger nærmest indgangen.

- Vi udvider vores butiksareal fra 80 til cirka 400 kvadratmeter, siger indehaveren af eGastro, Thomas Henriksen.

Det gør han, fordi eGastro oplever en stigende interesse for firmaets produkter.

Kan gå på opdagelse

- Vi er meget glade for vores nethandel, men vi vil også gerne være tæt på vores kunder, og det kan vi i højere grad blive med en større butik, hvor kunderne kan gå på opdagelse og få en oplevelse. Vi vil også i højere grad synliggøre uden for, at vi er her, siger Thomas Henriksen.

Vi er meget glade for vores nethandel, men vi vil også gerne være tæt på vores kunder, og det kan vi i højere grad blive med en større butik, hvor kunderne kan gå på opdagelse og få en oplevelse

Thomas Henriksen

Han er glad for placeringen i det trafikerede kryds.

- Vi har brug for en stor bygning til vores aktiviteter. Selv om vi udvider den fysiske butik, så har vi stadig plads til lager og pakkeri, og samtidig ligger vi et sted, hvor det er let at få varer til og fra, siger Thomas Henriksen.

eGastro sælger blandt andet fødevarer fra lokale producenter som Kræmmergaard i Bækmarksbro og Nr. Nissum Håndbryg, og så får den nye, fysiske butik også en ganske stor vin-afdeling.

Annonce

Nye medarbejdere

Thomas Henriksen udvider samtidig medarbejderstaben fra seks til ni faste medarbejdere. Dertil kommer de medarbejdere, der er beskæftiget med streetfood, når det er sæson for det på havnen i Lemvig.

De tre nye medarbejdere er Nanna Weis Rabjerg samt tvillingerne Freja og Sofie Svankjær. De to sidstnævnte var med til at etablere eGastro Streetfood i den første sæson i 2020. De havde egentlig planlagt, at de skulle sejle ned igennem Europa i sommeren 2020, men de planer blev udskudt - blandt andet på grund af corona - og i stedet valgte de at stå for den daglige drift af streetfood-afdelingen.

Annonce

Sejlet igennem Europa

Denne sommer har de så sejlet ned igennem Europa og samtidig sejlet på Middelhavet. Efter den tre måneder lange sejltur - deres båd ligger i øjeblikket i Pisa i Italien - er de nu vendt tilbage til Danmark og eGastro.

- Vi arbejder godt sammen med Thomas, og derfor vil vi gerne være med til at etablere den udvidede butik. Vi har nok lidt den samme grundholdning som Thomas. Vi kan lide, at tingene bliver til noget - at ideerne bliver ført ud i livet, siger Sofie Svankjær.

- Samtidig er det også lidt sjovt, at vi har sejlet ned gennem Europa og set en masse vinmarker og nu skal til at sælge blandt andet vin i eGastro, siger Freja Svankjær.

De bliver i eGastro i nogle måneder, og så skal de i gang med studierne. Freja Svankjær har planer om at læse medicin i Aarhus, mens Sofie Svankjær gerne vil læse til bygningsingeniør i København.

Annonce

Unge med engagement

Thomas Henriksen satser bevidst på en ung medarbejderstab.

- Jeg synes, de unge har et enormt drive og engagement, og samtidig vil jeg også gerne give dem noget medbestemmelse, siger Thomas Henriksen.

Det er hans plan at åbne en café og vinbar i det udvidede butikslokale, og samtidig satser han på, at det store lokale kan bruges til events. Det er allerede booket til et modeshow 18. november med Tippe.

Første åbningsdag i den nye butik var søndag 7. november, eGastro holder åbent hus fredag 12. november.

Annonce
Lemvig For abonnenter

Sådan rammer corona skolerne: Nogle er ramt, andre går næsten fri

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Thyborøn får nyt maritimt museum - Kystcentret er solgt til folkene bag Sea War Museum

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Lemvig

Tillidsmand: Der er nogle skoler der er ved at være pressede

Lemvig

Sneglehusets forpagtere og deres sønner indstillet til Lemvig Prisen

Sygehuse indhenter tidligst pukkel om et år: - Vi står i en meget alvorlig situation

Lemvig For abonnenter

Direktør: Elever skal undervises så normalt som muligt

Leder For abonnenter

Det er helt oplagt: Selvfølgelig skal de unge på plejehjem

Holstebro For abonnenter

Klokken 11.50 i går døde Knud-Erik Dam - han besluttede det selv og så frem til det

Erhverv

Karsten opfandt berømt slogan for 30 år siden: - Jeg fik en flaske gammel dansk og et diplom

Ordning med lønkompensation bliver forlænget i to uger

Navne

Lotte vil hjælpe dem, der ikke er der, hvor de gerne vil være i livet

Lemvig For abonnenter

15-årige Mathilde arbejder på plejehjem: Jeg kan mærke jeg gør en forskel for dem her

Holstebro

Søren Gade har selv prøvet at være gruppeformand, og han har store forventninger til Danielsen

Annonce