Lemvig

Egholm-brødre køber virksomheden tilbage

Jens Chr. og Kaj Egholm er tilbage som ejere af deres tidligere livsværk, som Nilfisk har ønsket at sælge. Arkivfoto

Kaj og Jens Chr. Egholm solgte deres livsværk i 2010 til Nilfisk. Nu køber de virksomheden tilbage fra Nilfisk

Lemvig: Kaj og Jens Chr. Egholm solgte i 2010 deres livsværk Egholm Maskinfabrik til Nilfisk. Nu køber de to brødre virksomheden tilbage.

Nilfisk, der fremstiller og sælger rengøringsmaskiner til især det professionelle marked, meddeler i dag, at selskabet har solgt sin Outdoor forretning - en division af Nilfisk, der står for udvikling, fremstilling og salg af større maskiner til rengøring af udendørsarealer.

Det bliver til nytår, de to brødre vender tilbage som ejere.

- Da vi blev kontaktet af Nilfisk omkring muligheden for at tage tøjlerne igen, var vi glade for at få buddet. Vi kender jo forretningen og er trygge ved den. Det er en fantastisk virksomhed med gode mennesker og gode produkter, men også med nogle åbenlyse udfordringer. Det var en chance, som vi ikke ville sige nej til, og vi glæder os til at komme i gang med det efter nytår, lyder det fra de to brødre i forbindelse med genopvertagelsen.

Outdoor-divisionen udgør en afgrænset del af Nilfisks samlede omsætning og indtjening.

Fra starten af 2019 vil selskabet Egholm overtage hovedparten af Outdoor aktiviteterne fra Nilfisk. Kaj og Jens Chr. Egholm, stiftede oprindeligt forretningen i Lemvig tilbage i 1992. Herefter fulgte en årrække med positiv udvikling og vækst under navnet Egholm Maskinfabrik.

Nilfisk købte Egholm Maskinfabrik i 2010.

- Vi er glade for at kunne byde Egholm velkomne - igen - som ejere af forretningen for større udendørsmaskiner. De har en indgående forståelse af markedet og en helt unik viden omkring vores produkter, siger administrerende direktør Hans Henrik Lund fra Nilfisk.

- Vi tror på, at det nye ejerskab er i vores kunders og medarbejderes bedste interesse. Samtidig giver det os mulighed for yderligere at prioritere og fokusere på den centrale forretning i Nilfisk.

Kaj og Jens Chr. Egholm, forventer at videreføre den eksisterende produktion i Lemvig, mens produktionsfaciliteterne i den italienske by Guardamiglio forventes afviklet.

0/0
Annonce
Lemvig

For sent at lave om - yngste skolebørns skoledag bliver ikke ændret

Lemvig For abonnenter

Politikere afkrævet svar: Hvornår renses høfde 42 op?

Lemvig

Færre deltagere løb stafet rundt om søen

Lemvig For abonnenter

Godt med motion i den friske luft

Lemvig

Mindehøjtidelighed for søslaget

Lemvig

Helmig meldte afbud til Haze - nu er afløser klar

Annonce