x
Annonce
TTH Herrer

EHF aflyser alle klub- og landskampe i håndbold i en måned

TTH mangler stadigt at spille to kampe i årets EHF Cup, men begge er nu udsat som følge af sundhedssituationen. Foto: Johan Gadegaard
Håndboldlandskampe og kampe i Champions League bliver ikke afviklet den næste måned, skriver EHF.

Holstebro: Alle europæiske klub- og landskampe i håndbold er aflyst frem til 12. april. Det skriver Det Europæiske Håndboldforbund (EHF) på sin hjemmeside.

- Beslutningen er taget i lyset af udviklingen i spredningen af Covid-19 på tværs af Europa og for at beskytte fansene, spillerne, trænerne og de ansattes helbred, skriver EHF.

Aflysningen indebærer blandt andet Champions League hos mænd og kvinder, EHF Cup-kampe og kvalifikationen til kvindernes EM-slutrunde i december. Sidstnævnte er Danmark allerede garanteret en plads ved, da Danmark er værtsland sammen med Norge.

De danske håndboldkvinder skulle have spillet to testkampe mod Brasilien 28. og 29. marts, den ene af dem i Holstebro, men allerede torsdag meddelte Dansk Håndbold Forbund (DHF), at de kampe var aflyst.

Kampene skulle have været de første under den nye landstræner, Jesper Jensen, der i starten af marts blev udpeget som afløser for Klavs Bruun Jørgensen.

Jesper Jensen, der også træner Team Esbjerg, skulle sammen med klubben også have spillet Champions League-kvartfinaler mod Budućnost fra Montenegro 5. april og 12. april. De kampe er også udsat. Det samme er Aalborg Håndbolds to ottendedelsfinaler i herrernes Champions League mod Porto, der skulle have været spillet 21. og 29. marts.

Annonce

Udskyder to TTH-kampe

Udmeldingen får også betydning for TTH Holstebro, der skulle have spillet de to sidste kampe i EHF Cuppens gruppespil den 22. marts og 29. marts.

Der er tale om en hjemmekamp mod spanske Liberbank Cuenca og en udekamp hos tyske Rhein-Neckar Löwen. Begge kampe er indtil videre udskudt på ubestemt tid.

Foruden de internationale kampe er den hjemlige liga også sat på pause. Alle danske ligakampe er aflyst de kommende to uger.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Live: Coronavirus ændrer studentereksamen - alle afgangselever skal op i færre fag 

Annonce